Περιμένει επιστροφές και διασκεδάζει το Βάτι

Το παραμικρό παράπονο δεν έχει ο Γιάννης Καμπούρης από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο προχθεσινό φιλικό με το Διαγόρα.
 
Συνεκτιμώντας τη χρονική φάση της προετοιμασίας, το γεγονός πως η ομάδα έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας και πολλά νέα πρόσωπα, τις απουσίες της, καθώς και τη δυναμικότητα του αντιπάλου, ο τεχνικός του Διαγόρα Βατίου αξιολόγησε το πρώτο και σαφέστατα πρώιμο δείγμα γραφής θετικά και ενίσχυσε την εκτίμησή του πως μέσα από τη σκληρή δουλειά που θα συνεχιστεί, οι «κυανέρυθροι» της Νότιας Ρόδου θα παρουσιάσουν στις διοργανώσεις της νέας σεζόν ένα ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό σύνολο.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο. Εκτός προγράμματος έμειναν ο τραυματίας Τριαντάφυλλος Καμπούρης (τράβηγμα), ο Βαγγέλης Καραγιάννης, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, καθώς και ο Ανδρέας Κατσαρής, ο οποίος θα ενταχθεί στην προετοιμασία την ερχόμενη Τρίτη.

 Όσο για τον Δημήτρη Τομάζο, που δεν έπαιξε προχθές, προπονείται κανονικά και λογικά θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο δεύτερο φιλικό του Διαγόρα Βατίου, το Σάββατο 20 Αυγούστου με τον Ηρακλή Μαριτσών.       

Σαββατόβραδο με γλέντι στο Βάτι
Γλέντι για τους φίλους του, με ζωντανή μουσική, παραδοσιακό φαγητό και άφθονο ποτό, διοργανώνει αύριο στις 9 το βράδυ ο Διαγόρας στην πλατεία Βατίου.
Οι «κυανέρυθροι» καλούν όλο τον κόσμο να τους τιμήσει με την παρουσία του με την υπόσχεση να περάσει μία αξέχαστη βραδιά.

Άλλωστε, την εγγυάται η παρουσία του λαϊκού τραγουδιστή Μανώλη Καμπούρη. Στην τιμή εισόδου των 15 ευρώ περιλαμβάνεται το φαγητό.