Χωρίς Κουρούπη και Ατματσίδη η Ρόδος στο πρώτο τεστ

Με απουσίες θα ανοίξει σήμερα η Ρόδος τον κύκλο των φιλικών αγώνων της. Στο παιχνίδι του γηπέδου της Κρεμαστής με το Φοίβο, το οποίο θα ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα, δεν θα λάβουν μέρος δύο από τους νεοαποκτηθέντες έμπειρους ποδοσφαιριστές, ο Θεόφιλος Κουρούπης και ο Παναγιώτης Ατματσίδης.

Ο πρώτος αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο και θα προφυλαχθεί, ενώ ο δεύτερος πονάει στο γόνατο και περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, προκειμένου να εξακριβωθεί η φύση του προβλήματος, αν και η πρώτη εκτίμηση δεν είναι ανησυχητική.
 Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, που προπονήθηκαν στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου χθες νωρίς το πρωί, θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Σάββα Ορφανίδη.

Την Τρίτη δρομολογούνται οι εξελίξεις  
Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να συνεδριάσουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των «ελαφιών», προκειμένου να ασχοληθούν με ζητήματα οργανωτικής, καθώς και αγωνιστικής φύσεως.
 Σημειώνεται, πως οι ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ συνεχίζουν να τακτοποιούνται και ουσιαστικές εκκρεμότητες δεν υπάρχουν, την ίδια στιγμή που η διοίκηση θα είναι σε λίγο καιρό έτοιμη να ανακοινώσει τον υπεύθυνο και τη σύνθεση του νέου τμήματος μάρκετινγκ, που θα αναλάβει να απλώσει την οικονομική βάση του συλλόγου με τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων. Μάλιστα, το νέο τμήμα μάρκετινγκ θα παρουσιαστεί, μαζί με το οικονομικό πλάνο και τη φανέλα της ομάδας, σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.
  Επιπλέον, εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να συγκεκριμενοποιηθούν οι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας.

Επιστροφή Αμανατίδη
 Τις τελευταίες θεραπείες του κάνει ο Χρήστος Αμανατίδης και όπως όλα δείχνουν, την ερχόμενη Τετάρτη θα είναι σε θέση να ενταχθεί στους κανονικούς ρυθμούς της προετοιμασίας της Ρόδου.