Αιφνιδιαστικό «χτύπημα» με Μπαούρη ο Αστέρας!

Οι ευκαιρίες εμφανίζονται για να πιάνονται από τα «μαλλιά» και αυτό ακριβώς έπραξαν οι άνθρωποι του Αστέρα Μασσάρων μόλις πληροφορήθηκαν πως ο Σάββας Μπαούρης έμεινε ελεύθερος από το Διαγόρα!

Η διοίκηση του συλλόγου προσέγγισε τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, τα βρήκε σε όλα μαζί του και χθες το απόγευμα τον υποδέχθηκε στην προπόνηση, αφού προηγουμένως διευθέτησε το ζήτημα της μετακίνησής του και τυπικά.

Ο προπονητής Σάββας Σταυρίδης έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς  έχει στη διάθεσή του έναν ιδιαίτερα ικανό ποδοσφαιριστή- «πολυεργαλείο» για την αριστερή πτέρυγα της ομάδας του.

 Λογικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μπαούρης συνιστά την τελευταία μεταγραφική κίνηση του εξαιρετικά ενισχυμένου Αστέρα, που θα μπει στις διοργανώσεις της νέας σεζόν προσδοκώντας μία πορεία καλύτερη από την έξοχη περσινή του.

 Κατά τα άλλα, η χθεσινή ήταν και η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Σταυρίδη θα ξεκουραστούν, ενώ αύριο θα επιστρέψουν στο γήπεδο των Μασσάρων, έχοντας στο μυαλό τους το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον Κλεόβουλο (το γήπεδο και η ώρα έναρξη θα αποφασιστούν). 

 Πλην των Ερτζάν Κιλασίν και Δημήτρη Διονυσακόπουλου, που δεν παρακολουθούν την προετοιμασία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο τεχνικός του Αστέρα δεν έχει να διαχειριστεί απουσίες.