Δράση, θέαμα Ju Jitsu και εκπλήξεις στο Φαληράκι

Δράση, θέαμα Ju Jitsu και εκπλήξεις στο Φαληράκι

Δράση, θέαμα Ju Jitsu και εκπλήξεις στο Φαληράκι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2275 ΦΟΡΕΣ

Μία συναρπαστική Κυριακή, γεμάτη δράση, θέαμα και πολλές συγκινήσεις, περιμένει τους φίλους των δυναμικών αθλημάτων , καθώς στο «Γαλάζιο Beach Bar» στο Φαληράκι διοργανώνεται κορυφαίου επιπέδου τουρνουά Ζίου Ζίτσου Combat Ju Jitsu Fighters.

Τη διοργάνωση του τουρνουά της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου ανέλαβε το Club Μοτοσυκλετιστών Support 81’ Ρόδου, τα μέλη του οποίου έτρεξαν τον τελευταίο μήνα ατελείωτα χιλιόμετρα, όχι μόνο για να απολαύσει ο κόσμος μία ξεχωριστή μέρα στο «Γαλάζιο», αλλά και για να δημιουργήσουν τις βάσεις, ώστε η διοργάνωση να «ριζώσει» στη Ρόδο και να εξελιχθεί σε ετήσιο θεσμό (ο στόχος είναι να φιλοξενούνται δύο τουρνουά, το καλοκαίρι και το Σεπτέμβριο).

Οι λεπτομέρειες του τουρνουά, η οποία θα χαρίσει το νικητή του τη ζώνη της Combat Ju Jitsu Hellas, αναλύθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο φιλόξενο χώρο του Via Mare στη νέα μαρίνα της Ρόδου, από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Κιουρτίδη, καθώς και από τον αντιπρόεδρό της Γιάννη Δημητρόπουλο.

Ο κ. Κιουρτίδης έκανε λόγο για ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο άθλημα όχι μόνο στο εξωτερικό, όπου έχει τεράστια απήχηση και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πλέον δημοφιλή, αλλά και στην Ελλάδα, ευχαρίστησε για την πολύτιμη συνεργασία τους ανθρώπους του Club Μοτοσυκλετιστών Support 81’ Ρόδου και κάλεσε τους φίλους των δυναμικών αθλημάτων και όχι μόνο, να δώσουν το παρών στο «Γαλάζιο» και να απολαύσουν το θέαμα.

Ταυτόχρονα, ενημέρωσε για τη φύση και τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος (μοιάζει σε πολλά με το Κ1), το οποίο είναι αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και υπάρχουν βάσιμες ελπίδες πως θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις συνθήκες ασφάλειας υπό τις οποίες αγωνίζονται οι αθλητές (στο τουρνουά του «Γαλάζιου» θα υπάρχει γιατρός και ασθενοφόρο), καθώς και στην προοπτική του.

Το «κυρίως πιάτο» του τουρνουά της Κυριακής θα αρχίσει να «σερβίρεται» στις 8 το βράδυ, με τη διεξαγωγή συνολικά έξι νοκ άουτ αγώνων ανάμεσα σε οκτώ επίλεκτους αθλητές από την Ελλάδα και τη Ρόδο, τη Βουλγαρία και τη Ρωσία, διάρκειας τριών γύρων των δύο λεπτών, καθώς και του μεγάλου τελικού.

Πάντως, η αυλαία της γιορτής θα ανοίξει πολύ νωρίτερα, καθώς η δράση θα ξεκινήσει από τις 12 το μεσημέρι με παράλληλους αγώνες, στο ανοιχτό ρινγκ που στήθηκε στο «Γαλάζιο Beach Bar» στο Φαληράκι, ανδρών αλλά και γυναικών, συνεπώς ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει το μοναδικό θέαμα με το μπάνιο του.

Όσο για την ωραία έκπληξη της βραδιάς, δεν ήταν άλλη από την παρουσία του γνωστού Έλληνα ηθοποιού Στηβ Ντούζου και του επίσης γνωστού καλλιτέχνη «Ισορροπιστή» (Νίκος Παυλίδης) του συγκροτήματος ΝΕΒΜΑ.

Οι δύο τους θα δώσουν κανονικά το παρών στο σημερινό τουρνουά και ο χρόνος μετά την πτώση της αυλαίας τους ανήκει.

Σημειώνεται, πως την προώθηση του Combat Ju Jitsu στη Ρόδο αναλαμβάνει ο επικεφαλής της σχολής πολεμικών τεχνών «Αχιλλέας» Γιώργος Ζόγκας, ενώ χορηγός της Ομοσπονδίας, τα προϊόντα της οποίας παρουσιάστηκαν στο Via Mare, είναι η εταιρία γαλακτοκομικών «Οικογένεια Μπέκα».

Όσο για τους αθλητές, οι οποίοι παρουσιάστηκαν στην παρουσίαση και θα αγωνιστούν σήμερα για τη «χρυσή ζώνη», είναι κατά ζευγάρια που θα παλέψουν οι

Χρήστος Τσινασλανίδης-Στράτος Αυγερινάκης, Λάζαρος Ακριτίδης-Γιάνης Ευστρατίου, Μωυσής Παπαλέξης-Θέμης Αντρέεβ και Δημήτρης Πούρναρης-Στόικο Ντόνκοβ.

Διαβάστε ακόμη

Συνεργασία του Κένταυρου με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας για την ανάπτυξη στη Ρόδο

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Πιθανό να ανέβει και τρίτη ομάδα

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων