Όταν φτάνουμε στο σημείο να τρέχει ο δήμαρχος στα πάρκα για να διώξει τους τσιγγάνους... προφανώς και κάτι δεν πάει καλά!

Όταν φτάνουμε στο σημείο να τρέχει ο δήμαρχος στα πάρκα για να διώξει τους τσιγγάνους... προφανώς  και κάτι δεν πάει καλά!

Όταν φτάνουμε στο σημείο να τρέχει ο δήμαρχος στα πάρκα για να διώξει τους τσιγγάνους... προφανώς και κάτι δεν πάει καλά!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 156 ΦΟΡΕΣ

Κακίες

• Όταν φτάνουμε στο σημείο να τρέχει ο δήμαρχος στα πάρκα για να διώξει τους τσιγγάνους... προφανώς και κάτι δεν πάει καλά!

• Για την ακρίβεια... πολλά δεν πάνε καλά και δυστυχώς όλοι τα ξέρουν. Όμως στο διά ταύτα... χαλάει το πράγμα! Όλοι περίπου ξέρουν τι πρέπει να γίνει, αλλά περιμένουν να το κάνουν οι άλλοι!

• Αν μάλιστα κάποιος μπει στον κόπο να εντρυφήσει στο αρχείο των τοπικών εφημερίδων, θα διαπιστώσει ότι τα ίδια πράγματα συζητάμε εδώ και δεκαετίες: κράχτες, τσιγγάνους, εμφάνιση της πόλης, καθαριότητα και πάει λέγοντας. Και κάθε χρόνο τα πράγματα γίνονται χειρότερα!

• Υπάρχει λύση; Σαφώς υπάρχει αν όλοι ανεξαιρέτως αφήσουν τα συνθήματα και ασχοληθούν με τα προβλήματα σοβαρά. Κάποια στιγμή μπορεί και να γίνει!

O κακός

Διαβάστε ακόμη

Η γενική συνέλευση της F.E.V.R. (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων) θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 26-28 Απριλίου 2024

Α. Κολιάδης: Ευθύνη της ΕΤΑΔ τα αυθαίρετα σε αιγιαλό και παραλία

Ξεπέρασε τις 114.000 εγγραφές η επιστολική ψήφος

Τη νότια Ρόδο επισκέφθηκε το σαββατοκύριακο ο Πύρρος Δήμας

Η προσφορά του συλλόγου «Αγία Μαρίνα»

Οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε στη Ρόδο μας όπως της αρμόζει

Την Τρίτη στη Ρόδο ο Στεφανος Κασσελάκης

Δράση «Προμηθεύς» από τις Ένοπλες Δυνάμεις σε Ανάφη, Αμοργό και Αστυπάλαια