Καθάρισαν την παραλία από την Ιξιά μέχρι τα Κρητικά

Καθάρισαν την παραλία από την Ιξιά μέχρι τα Κρητικά

Καθάρισαν την παραλία από την Ιξιά μέχρι τα Κρητικά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 528 ΦΟΡΕΣ

Οι εργαζόμενοι της βρετανικής εταιρείας Jet2com και Jet2holidays

Την παραλία από Ιξιά μέχρι Κρητικά καθάρισε χτες το πρωί το προσωπικό της εταιρίας jet2com και jet2holidays που εδρεύει στη Μεγάλη Βρετανία.

Στη συγκομιδή των σκουπιδιών που ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί από το σημείο στο οποίο βρίσκεται το κτίριο του πρώην Ιαλύσιου, συμμετείχε ομάδα οχτώ ατόμων.


Με σακούλες στο χέρι και ειδικά γάντια μάζεψαν σκουπίδια και κυρίως πλαστικά που είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο της παραλίας ενώ ο καθαρισμός επεκτάθηκε και στο απέναντι λοφάκι πριν τον οικισμό των Κρητικών.

Στο σημείο εκείνο και ειδικά κάτω από τα δέντρα υπήρχαν ακόμα και πλαστικά τελάρα αλλά και σωλήνες νερού τα οποία συγκεντρώθηκαν για να τα μεταφέρει φορτηγό του δήμου.


Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο κ. Σπύρος Γράψας αντιπρόσωπος Ρόδου της jet2holidays ο οποίος δήλωσε στη «Ρ» ότι ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να σταματήσει ο καθαρισμός μέχρι το ξενοδοχείο Serene τελικά αποφασίστηκε να καθαριστεί και όλη η παραλία στα Κρητικά, καθώς εκεί είχε συγκεντρωθεί μεγάλη ποσότητα σκουπιδιών.


Η ομάδα που αποφάσισε να καθαρίσει την περιοχή εθελοντικά θα τερμάτιζε τον καθαρισμό το μεσημέρι, έχοντας προβεί σε σχετική ανακοίνωση προς τους πελάτες του γραφείου ώστε να γνωρίζουν για τη δράση.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του οργανισμού Make holidays greener με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία και υποστηρικτές τους ABTA, Travel life και The travel foundation.

(φωτογραφίες: Χριστίνα Μπαϊρακτάρη)

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια

Αποφασισμένο το Λιμενικό Ταμείο να καθαρίσει την είσοδο του λιμανιού της Ακαντιάς από τα παρατημένα σκάφη!