Ενίσχυση στη ρακέτα με Ρέντικ

Ενίσχυση στη ρακέτα με Ρέντικ

Ενίσχυση στη ρακέτα με Ρέντικ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 211 ΦΟΡΕΣ

Τον αμερικανό, πρώην φόργουορντ/σέντερ της Μπολόνια και της Πέζαρο, απόκτησε χθες ο Κολοσσός H Hotels. Ξεκινούν μεθάυριο την προετοιμασία τους οι «θαλασσί»

Την κάλυψη της θέσης κάτω από τη ρακέτα κατάφερε να καλύψει πριν την έναρξη της προετοιμασίας η διοίκηση του Κολοσσού, καθώς χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Αμερικανού Γιοβόντε Ρέντικ.

Ο Ρέντικ, εκτός απροόπτου, αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «θαλασσί» . Πρόκειται για έναν δυναμικό αθλητή με ύψος 2.06, που προέρχεται από την D-League (αναπτυξιακή λίγκα του Ν.Β.Α.), ενώ την περίοδο 2014-2015 έπαιξε στην Ιταλία για λογαριασμό της Πέζαρο και της Μπολόνια. Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Κολοσσός:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικανό φόργουορντ/ σέντερ Γιοβόντε Ρέντικ. Ο Reddic είναι γεννημένος στις 23 Μαΐου του 1992 και είναι ύψους 2,06μ. Είναι απόφοιτος του «VCU» και τη σεζόν 2014/15 αγωνίστηκε στην Ιταλία με τις Πέζαρο και Μπολόνια, ενώ την επόμενη ήταν στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA και τους Canton Charge, όπου μέτρησε 43 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 8,9 πόντους και 5,3 ριμπάουντ».

Την Πέμπτη η προετοιμασία
Στο μεταξύ μεθαύριο Πέμπτη στο Βενετόκλειο θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Κολοσσού, αφού θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός.

Ο Άρης Λυκογιάννης πιθανόν δεν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς ο Αχόνεν έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Φινλανδίας, ενώ ο Μπέρι πιθανόν να έρθει στο νησί μας την ερχόμενη εβδομάδα. Επίσης και ο Ρέντικ θα είναι απών από την «πρώτη» του Κολοσσού, αφού μόλις χθες έκλεισε στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμη

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!