Παράπονα για την ανάπτυξη από τον Σαββιδάκη

Παράπονα για την ανάπτυξη από τον Σαββιδάκη

Παράπονα για την ανάπτυξη από τον Σαββιδάκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 122 ΦΟΡΕΣ

Αδυναμία στην κυκλοφορία της μπάλας και στη μεταφορά της από την άμυνα στην επίθεση εντόπισε ο τεχνικός του Κλεάνθη στο φιλικό με το Φοίβο. Δυνατό τεστ με τον Ιάλυσο δίνουν αύριο στις 6 το απόγευμα οι Παραδεισιώτες

Το αυριανό φιλικό με τον Ιάλυσο, το οποίο θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Παραδεισίου, περιμένει πλέον ο προπονητής του Κλεάνθη Γιώργος Σαββιδάκης, προκειμένου να διαπιστώσει αν οι αδυναμίες που έδειξε η ομάδα του στο σαββατιάτικο τεστ με το Φοίβο ήταν συμπτωματικές, ή αν περιγράφουν ένα βαθύτερο πρόβλημα, στην αντιμετώπιση του οποίου θα πρέπει να επικεντρωθεί αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο και δουλειά στις προπονήσεις.

Η ήττα με 3-2 ουδόλως στεναχώρησε τον τεχνικό των Παραδεισιωτών, που δεν παύει να είδε και θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του. Αυτό που τον προβλημάτισε ήταν η δυσκολία των ποδοσφαιριστών του να κρατήσουν και να κυκλοφορήσουν την μπάλα στη μεσαία γραμμή και να τη μεταφέρουν αποτελεσματικά και στο σωστό χρόνο από την άμυνα στην επίθεση.

Η εβδομάδα ξεκίνησε για τους ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη με προπόνηση στο γήπεδο του Παραδεισίου, ενώ στο ίδιο μοτίβο θα κυλήσει και η σημερινή μέρα. Το φιλικό με το Φοίβο δεν άφησε πίσω του προβλήματα και ο Γιώργος Σαββιδάκης μπορεί να υπολογίσει στο σύνολο των ποδοσφαιριστών του.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους