Περισσότερα από 550 τα άτομα που κατέθεσαν αίτηση για άδεια από το δήμο

Ο ένας στους δύο υπαλλήλους που υπηρετούν στον Δήμο της Ρόδου, κατέθεσε αίτηση για άδεια μέσα στον Αύγουστο, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο αριθμός κυμαίνεται σε επίπεδα αντίστοιχα με αυτά των προηγουμένων ετών και αξίζει να σημειωθεί ότι όπως διευκρίνιζαν χθες στελέχη του Δήμου της Ρόδου,  σε όλα τα τμήματα έχει προβλεφθεί να υπάρχουν στελέχη τα οποία θα μπορούν να φέρουν σε πέρας τις υπηρεσιακές ανάγκες που παρουσιάζονται.

Σημειώνεται ότι στο τέλος της περασμένης εβδομάδας πάντως, ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος με ανακοίνωση που εξέδωσε είχε τονίσει από την πλευρά του ότι θα ανακληθούν άδειες εργαζομένων, προκειμένου ο Δήμος να λειτουργήσει εύρυθμα και να μπορέσουν οι υπηρεσίες να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους.

Πάντως, το θέμα με την χορήγηση αδειών σε στελέχη και υπαλλήλους τους μήνες της τουριστικής αιχμής για το νησί της Ρόδου, δεν αφορά σε καμία περίπτωση μόνο το Δήμο της Ρόδου, αλλά το σύνολο των νευραλγικών υπηρεσιών του νομού μας.

Για το λόγο αυτό απαιτείται να γίνει σωστός σχεδιασμός και προγραμματισμός των αδειών για την επόμενη χρονιά, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα φετινά προβλήματα.