Χαμόγελα στον Άρη για το επιτυχημένο τεστ

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Άρη Γιώργος Σταυριανός, από την εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον Ιάλυσο, στο πλαίσιο του οποίου οι δύο ομάδες τίμησαν τη μνήμη του αείμνηστου Βασίλη Ταράλη (για την ιστορία, ο Ιάλυσος επικράτησε με 2-1 με γκολ του νεαρού Κρεκούκια στο τέλος).   Το πρώτο ζητούμενο ήταν για τον τεχνικό των Αρχαγγελιτών η μεταφορά στο γήπεδο της δουλειάς που έγινε στην αμυντική λειτουργία και ως προς αυτό, οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίθηκαν άριστα.

Αν ο Άρης υστέρησε κάπου, ήταν στην ανάπτυξη, καθώς σύμφωνα με τον Γιώργο Σταυριανό, η πίεση του Ιάλυσου ήταν συνεχής, αποτελεσματική και δυσκόλεψε την ομάδα του, η οποία μέσα από τον αγώνα του Σαββάτου βρήκε την αδυναμία πάνω στην οποία θα δουλέψει τις επόμενες μέρες.

Σημειώνεται, πως στον αγώνα του Σαββάτου οι «κιτρινόμαυροι» χρησιμοποίησαν 25 ποδοσφαιριστές (έπαιξαν και αρκετοί νεαροί) και μοίρασαν το χρόνο συμμετοχής με τρόπο που δεν τους επιβάρυνε, συνεπώς στη χθεσινή προπόνηση ο Γιώργος Σταυριανός τους είχε όλους στη διάθεσή του.

Το επόμενο φιλικό τεστ του Άρη είναι προγραμματισμένο για αύριο στις 5 το απόγευμα στη Λάρδο, κόντρα στον τοπικό Ηρακλή.