Περιοδεία του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου σε Σύμη και Λειψούς

Περιοδεία του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου σε Σύμη και Λειψούς

Περιοδεία του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου σε Σύμη και Λειψούς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 259 ΦΟΡΕΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος περιόδευσε στις 21 - 23.8.2016 στα νησιά Σύμη και Λειψούς.

• Στη Σύμη στις 21.8.16 είχε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο του νησιού κ. Παπακαλοδούκα και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στα γραφεία του Δήμου για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του νησιού, πολιτικής προστασίας και Π.Σ.Ε.Α. και την παράτυπη μετανάστευση, ενώ στη συνέχεια περιόδευσε και συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής.

Προτεραιότητα αποτελεί η ολοκλήρωση του λιμενικού έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη και χρηματοδοτείται από το Ε.Σ.Π.Α. και η αντιμετώπιση της λειψυδρίας στο νησί.

• Την ίδια ημέρα επισκέφθηκε για προσκύνημα την Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης και είχε συνάντηση με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύμης κ.κ. Χρυσόστομο, παρουσία και του τέως υπουργού και βουλευτή Υπολοίπου Αττικής κ. Γεωργίου Βλάχου που επισκέφθηκε ως προσκυνητής το νησί. Τ α θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν θέματα της Μητρόπολης και τις αναγκαίες επισκευές σε ναούς της.

Το βράδυ της 21.8.16 απεύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Σύμης.

Ο κ. Χ. Κόκκινος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον επιτυχημένο θεσμό που εδώ και αρκετά χρόνια προάγει τον πολιτισμό, διαφημίζει το νησί της Σύμης και προσελκύει σε αυτό χιλιάδες επισκέπτες.

• Στις 22.8.16 μετέβη στους Λειψούς, όπου είχε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο κ. Μάγκο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λειψών, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την υλοποίηση της αφαλάτωσης στο νησί, παρεμβάσεις στο λιμάνι του και και στο γήπεδο ποδοσφαίρου, όπως και σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Επισημάνθηκε η απουσία επί τριημέρου αγροτικού γιατρού από το Κέντρο Υγείας των Λειψών, που αναπληρώθηκε πρόσφατα και η έλλειψη στελεχιακού δυναμικού στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Ανταποκρινόμενος σε τιμητική πρόσκληση παρέστη στον πανηγυρικό εσπερινό και στην πομπή της θαυματουργής εικόνας της Παναγιάς του Χάρου λειτουργούντος του Ηγουμένου της Μονής του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου της Πάτμου κ.κ. Κύριλου.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν και οι βουλευτές Δωδεκανήσου Δ. Γάκης και Εμ. Κόνσολας και ο Έπαρχος κ. Θεμέλαρος Γ. και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Μπενέτος Σπύρου.

Στις 23.8.16 ο κ. Χ. Κόκκινος το πρωί περιόδευσε στους οικισμούς του νησιού και το απόγευμα επέστρεψε στη Ρόδο.

Διαβάστε ακόμη

Αντ. Καμπουράκης: Απολύτως Διαφορετικοί! Ακραία Διαφορετικοί δε, όταν πρόκειται για Ήθος και Νομιμότητα!

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχείριση του κυνοκομείου

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη