Αμυντικό μέσο «κλείδωσε» η Ρόδος

Αμυντικό μέσο «κλείδωσε» η Ρόδος

Αμυντικό μέσο «κλείδωσε» η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 175 ΦΟΡΕΣ

Μία ανάσα από την τελική συμφωνία τους με βορειοελλαδίτη, με εμπειρία από τη Β’ Εθνική, βρίσκονται τα «ελάφια». Συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Αμανατίδη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της Ρόδου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα «ελάφια» βρίσκονται μία ανάσα από την οριστική συμφωνία τους με βορειοελλαδίτη αμυντικό μέσο, με θητεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και δεν θα είναι έκπληξη αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας η μεταγραφή ανακοινωθεί.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση των πρωταθλητών εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού περιοχής και φέρεται να έχει καταλήξει σε δύο υποψήφιους, με τους οποίους έχει έρθει σε μία πρώτη επαφή.

Θεωρείται βέβαιο πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης θα έχει στα χέρια του ένα ολοκληρωμένο και πλήρες ρόστερ, χωρίς πάντως να γνωρίζει αυτή τη στιγμή αν μέρος του θα είναι και ο Χρήστος Αμανατίδης.

Οι συζητήσεις της διοίκησης με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό για τους όρους της μεταξύ τους συνεργασίας συνεχίζονται και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση
Με εξαίρεση το Δημήτρη Ατματσίδη, ο οποίος πέρασε άλλο ένα απόγευμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης περιμένοντας την επιστροφή του στους κανονικούς ρυθμούς την επόμενη εβδομάδα, ο Σάββας Ορφανίδης είχε τη δυνατότητα να δουλέψει στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου με το σύνολο των ποδοσφαιριστών του. Στο πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης τακτικής, συμμετείχαν και οι Γιώργος Δελαπόρτας και Στέφανος Νικήτας, που τις προηγούμενες μέρες αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα κόπωσης.

Υπενθυμίζεται, πως την Κυριακή στις 5:30 το απόγευμα η Ρόδος θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο τον ΑΕΡΑ, στο πλαίσιο του δεύτερου φιλικού αγώνα της προετοιμασίας της.

Διαβάστε ακόμη

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική