Δίκαιη μοιρασιά στη Λάρδο

Δίκαιη μοιρασιά  στη Λάρδο

Δίκαιη μοιρασιά στη Λάρδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 140 ΦΟΡΕΣ

Ηρακλής και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2

Αν και ποιοτικά κυμάνθηκε στη μετριότητα, η φιλική αναμέτρηση της Λάρδου χθες μεταξύ του τοπικού Ηρακλή και του Άρη έδωσε τη δυνατότητα στους δύο τεχνικούς να σημειώσουν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία περίπου δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Άλλωστε, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τώρα τη θερινή σεζόν αρκετών ποδοσφαιριστών, είναι εμπόδιο ώστε να συμμετέχουν στην προετοιμασία και να υπάρχει το κατάλληλο σύνολο στις ομάδες. Ο Ηρακλής πάντως, προηγήθηκε χθες με σουτ του Ταγκάεφ μέσα από την περιοχή στο 10’ και οι φιλοξενούμενοι πια αντέδρασαν στο 40’ ισοφαρίζοντας με απευθείας κόρνερ του Λαμπριανού.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στην επανάληψη, ο Άρης μπήκε μπροστά αφού ο Πατσιαούρας σέντραρε από αριστερά και ο Μαρκόπουλος με κεφαλιά βρήκε δίχτυα. Στο 80’ ο Ηρακλής ισοφάρισε με τον Ευαγγελίδη που εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα, κέρδισε τις κόντρες και πλάσαρε εύστοχα.

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Τσαγκαρόπουλος, Ζερβός, Ρούφας, Μπενούρ, Παπαϊωάννου, Νίκολλι, Κοντός, Ταγκάεφ, Λούππος, Ευαγγελίδης. Αγωνίστηκαν και οι Καραγιάννης, Πάχος, Μπραχούσι, Ρακίτ.

Άρης: Βαρέλης, Κοτσίκος, Τσελεπίδης, Ζαρκαδούλας, Σταμούλης, Συμεωνίδης, Κοντόγιαννος, Λαμπριανός, Μπαϊρακτάρης, Μάλλιος, Μαρκόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Φαρμακαλής, Θεοδωρής, Πατσιαούρας, Παρδαλός, Δημητριάδης, Ζουρπάς, Σφυριαλλάς, Μαύρος.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου