Ισοπαλία και Φωτεινής για τον Κλεάνθη

Ισοπαλία και Φωτεινής για τον Κλεάνθη

Ισοπαλία και Φωτεινής για τον Κλεάνθη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 115 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς νικητή (2-2) έληξε η φιλική συνάντηση στο Παραδείσι μεταξύ του Κλεάνθη και του Ιάλυσου χθες. Με τους γηπεδούχους αγωνίστηκε ως αλλαγή και το νέο απόκτημα: ο Γιώργος Φωτεινής.

Στο 2-2 έληξε η συνάντηση του Κλεάνθη με τον Ιάλυσο στο Παραδείσι, αποτελώντας ένα από τα δυνατά φιλικά της χθεσινής μέρας. Στο 47’ με φάουλ ο Πελέκης από πλευράς γηπεδούχων βρήκε το Μαριά στο δεύτερο δοκάρι κι αυτός έσπρωξε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει δύο λεπτά αργότερα ο Ρεκλείτης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Από κει και πέρα, στο 57’ ήταν η σειρά του Κλεάνθη να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα και να κάνει το 2-1 χάρις στο Γκινή, όμως οι φιλοξενούμενοι ύστερα από κόρνερ του Ρεκλείτη και κεφαλιά του Φυλακούρη ισοφάρισαν στο 85’. Με την ομάδα του Κλεάνθη που παρουσιάστηκε σαφώς καλύτερη, αγωνίστηκε ως αλλαγή και Γιώργος Φωτεινής αφού αποκτήθηκε από τους Παραδεισιώτες μετά και τη λύση της συνεργασίας τους με το Χάρη Δαλκίδη.

Κλεάνθης: Καστανάκης, Πελέκης, Σιέχ, Γιατσιάτσιος, Γκινής, Σκόρπος, Μαριάς, Καρίκης, Πλίγκος, Λυριστής, Μποζατζίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ζώης, Αλεξανδρίδης, Σορωνιάτης, Φουσατζιάν, Φωτεινής, Γιαννίκος, Θάνος, Τζαβάρας.

Ιάλυσος: Παπαδόπουλος, Παφιάκης, Κοκκίνης, Παπακωνσταντίνου, Φυλακούρης, Αρχοντούλης, Σταυλάς, Ρεκλείτης, Σπάρταλης, Γιαννόπουλος Παυλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Χατζηφούντας, Καρπαθάκης, Χατζηκοσμάς, Διακουράκης, Κρεκούκιας, Γούλας.

Ισοφάρισαν στο 85’  οι παίκτες του Ιάλυσου ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
Ισοφάρισαν στο 85’ οι παίκτες του Ιάλυσου ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή