Ούτε ζέστη, ούτε κρύο στον Ιάλυσο

Λίγες οι κουβέντες από την πλευρά του Ιάλυσου, μετά την ανακοίνωση του προγράμματος των αγώνων και την κλήρωση για την Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Ο Ιάλυσος με βάση το πρόγραμμα, έχει να δώσει τα πρώτα δυο παιχνίδια εκτός έδρας  (1η και 3η αγωνιστική) με ΙΝΚΑ και Άγιο Ιερόθεο και οι περισσότεροι θεωρούν πως σε αυτά τα μάτς τουλάχιστον, μπορεί να έχει κέρδος  με αντίπαλους τους δυο νεοφώτιστους.
Παράλληλα, ενδιάμεσα (2η -4η)  πρέπει να παίξει στο «Οικονομίδειο» με τον Εθνικό και τον Πανθηραϊκό, ομάδες που θεωρούνται στα μέτρα του.

Ο Ιάλυσος συνεπώς έχει να δώσει τέσσερα μάτς με αντιπάλους βατούς και ενδείκνυνται να έχει την περυσινή πορεία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Τα πάντα θα κριθούν όμως, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σαφέστατα, στο ποδόσφαιρο δεν τελειώνουν τα πάντα και οι αγώνες,  από τις απόψεις και τις θεωρίες.

Οι πάντες στον Ιάλυσο ήθελαν να παίξουν πρώτο παιχνίδι εντός έδρας.
Στο «Οικονομίδειο» μπορεί να κάμψει ο Ιάλυσος κάθε αντίπαλο και παίρνοντας το πρώτο τρίποντο, να αποκτήσουν οι παίκτες του την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για την συνέχεια.

Ο Γιώργος Σάββενας, δεν ήθελε χθες να πει πολλά λόγια για την κλήρωση. Αρκέσθηκε να τονίσει πώς «δεν είναι κακή αλλά ούτε και καλή…Μην ξεχνάτε πώς θα παίξουμε με όλους τους αντιπάλους μας μέσα κι έξω από την έδρα μας…»

ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ
Στο μεταξύ ο Ιάλυσος αναζητά αντιπάλους για την διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας .Για σήμερα δεν έχει προγραμματισθεί κάτι, ενώ το επόμενο φιλικό για τον Ιάλυσο, θα δοθεί στις 3 Σεπτεμβρίου στην Ψίνθο με αντίπαλο την τοπική Δόξα κι ο κόουτς της ομάδας θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία και τις προπονήσεις, ο Γιώργος Σάββενας δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα  

Ούτε καλή ούτε κακή χαρακτήρισε την κλήρωση ο Γιώργος Σάββενας  ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟύτε καλή ούτε κακή χαρακτήρισε την κλήρωση ο Γιώργος Σάββενας ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ