Δοκιμασία… αντοχών για τον Κλεόβουλο

Δοκιμασία… αντοχών για τον Κλεόβουλο

Δοκιμασία… αντοχών για τον Κλεόβουλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 54 ΦΟΡΕΣ

Ο Γαϊτάνος, ο οποίος υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο, προστέθηκε στο ήδη γεμάτο απουσιολόγιο του Δημήτρη Δογιάμα. Παρά τα προβλήματα, η ομάδα της Λίνδου θα προσπαθήσει να δείξει και στο σημερινό φιλικό με τη Δόξα Ψίνθου ένα θετικό δείγμα της κοπιαστικής δου

Με αρκετές απουσίες, οι οποίες δυσκολεύουν την «ανάγνωση» των πραγματικών δυνατοτήτων του, θα παραταχθεί ο Κλεόβουλος και στο σημερινό φιλικό παιχνίδι της Ψίνθου κόντρα στην τοπική Δόξα (θα ξεκινήσει στις 4:30 το απόγευμα).

Μέχρι στιγμής, στην προετοιμασία δεν συμμετέχουν οι Αλέκος Κακλαμάνος (απουσιάζει με άδεια και αναμένεται να επιστρέψει στη Ρόδο αύριο Κυριακή) και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι Νικηταράς, Λάμπης, Διάκουλας και Κολιάδης. Στο απουσιολόγιο προστέθηκε και το όνομα του Γαϊτάνου, ο οποίος υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δέκα ημέρες.

Πάντως, παρά τις απουσίες και την κούραση που έχει πολλαπλασιάσει για τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές η λειψανδρία, ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας εμφανίζεται ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η προετοιμασία, λαμβάνοντας ένα θετικό δείγμα στο πρόσφατο φιλικό με τον Αστέρα Μασσάρων. Παρά την ήττα με 3-1, η συνολική εικόνα του Κλεόβουλου ήταν καλή.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου