Προσαρμογή στις νέες συνθήκες οι πρώτες ημέρες προετοιμασίας του Κολοσσού

Προσαρμογή στις νέες συνθήκες οι πρώτες ημέρες προετοιμασίας του Κολοσσού

Προσαρμογή στις νέες συνθήκες οι πρώτες ημέρες προετοιμασίας του Κολοσσού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 164 ΦΟΡΕΣ

Ποια είναι τα βασικά ζητούμενα

Αυτές οι πρώτες τρεις μέρες προπονήσεων, καθώς και οι επόμενες που θ’ ακολουθήσουν, αποτελούν για τον Κολοσσό H Hotels περίοδο προσαρμογής καθώς πρόκειται ουσιαστικά για ένα καινούριο σύνολο, αποτελούμενο από μόλις τέσσερις παίκτες του περσινού ρόστερ (Γεωργαλλής, Σαλούστρος, Άχονεν, Αγγελάκος) και ξένους ρούκις, οι οποίοι θα παίξουν σε πρωτάθλημα εκτός ΗΠΑ για πρώτη φορά (Γουάτσον, Τσούκου).

Τουλάχιστον, οι Χολ, Μπέρι και Ρέντικ έχουν κάνει το πέρασμά τους από τη γειτονική Ιταλία κι έχουν πάρει μία γεύση από το πώς παίζεται το μπάσκετ στη «γηραιά» ήπειρο.

Οι βασικοί στόχοι στην προετοιμασία είναι καταρχάς η ομάδα να «δέσει» ως σύνολο, κάτι που απαιτεί χρόνο και φυσικά «λευκό» απουσιολόγιο για τον Άρη Λυκογιάννη, καθώς και να προσαρμοστούν οι ξένοι στις νέες συνθήκες (τόπος διαμονής, καιρός).

Το γεγονός ότι η ομάδα μένει όλη μαζί βοηθάει στην πιο άμεση σύσφιξη των σχέσεων ενώ «εξερευνούν» την πόλη σαν μία παρέα και μαθαίνουν ο ένας τον άλλο κι εκτός γηπέδου.
Μαθαίνουν επίσης και πώς γίνεται η προπόνηση υπό την επίβλεψη του Άρη Λυκογιάννη ενώ ακολουθούν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ασκήσεις με βάρη αλλά και με μπάλα.

Αν και είναι ακόμη νωρίς, το κλίμα από την πρώτη μέρα προετοιμασίας ήταν πολύ καλό ενώ μόλις ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι, θα βρεθούν και οι ρόλοι του καθενός μέσα στην ομάδα.
Οι «θαλασσί» θα περάσουν και από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να πάρουν το «ΟΚ» του εξειδικευμένου προσωπικού για να ακολουθούν το «βαρύ» πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους