Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση στον Ιάλυσο

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση στον Ιάλυσο

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση στον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 130 ΦΟΡΕΣ

Τον μέσο Γιώργο Καπνόπουλο, τον επιθετικό Γιώργο Τσόφλιο και τον Κλέωνα Πουφλή «έκλεισε» η διοίκηση των «ερυθροκίτρινων»

Δυο έμπειρους ποδοσφαιριστές βάζει στο ρόστερ του ο Ιάλυσος, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο δυνατός στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε σε συμφωνία με τους Γιώργο Καπνόπουλο και Γιώργο Τσόφλιο.

-Ο Γιώργος Καπνόπουλος είναι 23 χρόνων, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή κι έχει περάσει στην μέχρι τώρα πορεία του από τον Καμπανιακό, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Καβάλα, τον Παναιτωλικό και την ομάδα του Βυζαντίου. Έρχεται με καλές συστάσεις στον Ιάλυσο και συμφώνησε με τη διοίκηση του Μιχάλη Χατζηνικήτα χθες το απόγευμα.

-Ο Γιώργος Τσόφλιος που είναι επιθετικός, απέκτησε ποδοσφαιρικές βάσεις στον Αστέρα Τρίπολης απ’ όπου προέρχεται. Πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με την Κηφισιά στην οποία αγωνιζόταν πέρυσι. Στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε Παναρκαδικό αλλά και στον Παναργειακό έξι μήνες.

Και οι δυο παίκτες αναμένεται να βοηθήσουν πολύ τον Ιάλυσο, στην προσπάθεια του να κάνει και φέτος ανάλογη πορεία με την περυσινή.

Ο Γιώργος Καπνόπουλος θα φοράει φετος τα ερυθροκίτρινα Ο Γιώργος Καπνόπουλος θα φοράει φετος τα ερυθροκίτρινα

Ο Κλέων Πουφλής (επιθετικός) από την Κ20 του ΠΑΟΚ είναι ο τρίτος.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν χθες, πώς μένουν μόνο οι υπογραφές και για τις παραπάνω περιπτώσεις και φυσικά και οι ανακοινώσεις από την πλευράς διοίκησης.

ΡΕΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
Τελικά δεν βρέθηκε ο αντίπαλος για φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Ιάλυσου κι έτσι ο Γιώργος Σάββενας αναγκάσθηκε να δώσει ρεπό στους παίκτες του σήμερα Κυριακή.

Οι «ερυθροκίτρινοι» γυμνάσθηκαν κανονικά χθες και θα ξεκουραστούν σήμερα για να επανέλθουν στους κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας αύριο.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή