Ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις με Μανακούσιο ο Ιάλυσος

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή ενέταξε στο ρόστερ του ο Ιάλυσος. Πρόκειται για τον 21χρονο μέσο Δημήτρη Μανακούσιο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λάρισα του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο Μανακούσιος πήγε από τη Φαλάνη στην ΑΕΛ έχοντας βέβαια κάνει καλή σαιζόν με τον Οικονόμο Τσαρίτσανης.

Πέρασε ανήκοντας στη Λάρισα από την Φαρκαδόνα και τον Δωτιέα Αγιάς, επέστρεψε στη Λάρισα κι έμεινε ελεύθερος για να συμφωνήσει με τη Διοίκηση του Ιάλυσου, να αγωνισθεί με τα ερυθροκίτρινα.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Ιάλυσου αναφέρει τα εξής:  
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΜΑΝΑΚΟΥΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ. Ο Δημήτρης είναι γεννημένος το 1995 και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ-χαφ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης όπου εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και αποκτήθηκε από  την Λάρισα από την οποία και μεταγράφηκε στον ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Σύμφωνα πάντα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο Ιάλυσος ολοκλήρωσε με αυτή τη μεταγραφή τις κινήσεις του, ενισχύοντας το ρόστερ του ως όφειλε.

Θα παρουσιάσει σίγουρα στο πρωτάθλημα, ένα νέο πρόσωπο αγωνιστικό, με τον Γιώργο Σαββενα να δουλεύει πολύ πλέον στις προπονήσεις και τα φιλικά με τους παίκτες του, προκειμένου να μοντάρει το καλύτερο δυνατό σύνολο για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο Ιάλυσος προπονήθηκε και χθες πάνω σε θέματα τακτικής και αύριο Σάββατο, οι «ερυθροκίτρινοι» θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Ψίνθου στις 17.30 στο «Οικονομίδειο».

Είναι μια ευκαιρία να δει ο Γιώργος Σάββενας την αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτών του.