Μιχάλης Σεΐτης: «Γιατί όχι και το μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς...»

Το πάθος του Μιχάλη Σεΐτη για τον αθλητισμό και τον στίβο όπως επίσης η επιμονή του δικαιώθηκε με τη συμμετοχή του, στους Παραολυμπιακούς του Ρίο.

Ο Ρόδιος πρωταθλητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και χαρακτήρισε «δύσκολο, πολύ δύσκολο να προκριθεί κάποιος στους Ολυμπιακούς ή τους Παραολυμπιακούς, λόγω κρίσης. Δεν υπάρχουν πόροι, δεν υπάρχουν κίνητρα. Κάθε ένας συνεχίζει να προπονείται για δικούς του λόγους. Η κατάργηση των κινήτρων είναι η ταφόπλακα του Αθλητισμού, στην Ελλάδα.»

Μαζί με τον προπονητή του, Γιώργο Παναγιωτόπουλο, γυμνάζεται καθημερινά και είναι έτοιμος να πάει στη Βραζιλία. Τα αγωνίσματα που θα κάνει είναι 100μ., 200μ., 400μ., 4X100μ. και μήκος.

«Πρώτα θέλω να το ευχαριστηθώ. Πέτυχα τον αρχικό μου στόχο, που ήταν να είμαι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα θα προσπαθήσω να κάνω ένα καλό πλασάρισμα και γιατί όχι να πάρω ένα μετάλλιο.»

Ο Μιχάλης θα βρεθεί στους «παρθενικούς» του Παραολυμπιακούς,  για τους οποίους ανέφερε: «φαντάζομαι ότι θα ναι σαν πάρτι. Φαντάζομαι ότι θα ναι πολλοί αθλητές και φίλαθλοι.»