Με τους νεοαποκτηθέντες ο Ιάλυσος κατά της Δόξας Ψίνθου

Τεστάρει τις δυνάμεις του για μια ακόμα φορά σε φιλικό παιχνίδι ο Ιάλυσος. Οι «ερυθροκίτρινοι» του Γιώργου Σάββενα θα υποδεχτούν στις 5 μ.μ. στο «Οικονομίδειο» αυτή την φορά την ομάδα της Δόξας Ψίνθου.

Ο κόουτς της ομάδας θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά αγωνιζόμενους όλους τους ποδοσφαιριστές του και κύρια τους νεοαποκτηθέντες, αλλά και να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές που θα μπορούν να εφαρμοστούν στους αγώνες κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Είναι κάτι που δεν σταματάει να δουλεύει ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις της ομάδας.

Όσοι μάλιστα βρεθούν σήμερα στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγωνιζόμενους πέραν των άλλων και τους Γιώργο Καπνόπουλο, Κλέονα Πουφλή και Γιώργο Τσιόφλιο.

Ο προπονητής του Ιάλυσου  αναζητεί συνεχώς αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια και μέσα από αυτά θα κάνει το «μοντάρισμα» μιας ομάδας, που θέλει και φέτος να είναι ανταγωνιστική στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία

Πέρα από το σημερινό φιλικό με τη Δόξα, ο Ιάλυσος θα δώσει ακόμα ένα την ερχόμενη Τετάρτη με τον Ευκλή, σε ώρα και τόπο που θα γίνουν γνωστά τις αμέσως προσεχείς μέρες.

Πάντως υπάρχει δυσαρέσκεια στον Ιάλυσο για τις απαντήσεις που παίρνει από τις ομάδες της Α΄ Κατηγορίας, στις προτάσεις που κάνει για τη διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών. Είναι ως επί το πλείστον αρνητικές, ενώ το μόνο δικαιολογητικό, είναι πώς οι ομάδες αυτές είναι έτοιμες και ξεκινούν σε λίγες μέρες το πρωτάθλημα τους.  

Θα δοκιμάσει σχήματα και τακτικές στο σημερινό φιλικό του Ιάλυσου ο Γιώργος Σάββενας Θα δοκιμάσει σχήματα και τακτικές στο σημερινό φιλικό του Ιάλυσου ο Γιώργος Σάββενας