Κατόχους βρήκε το περιβραχιόνιο του Αστέρα Μασσάρων

Τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας, που θα τους εκπροσωπούν στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, γνωρίζουν από χθες οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μασσάρων.

Το περιβραχιόνιο θα φορούν κατά σειρά οι Χαλίλ Κιλασίν, Πανορμίτης Καρπαθάκης, Ερτζάν Κιλασίν και Βάσκο Μίρτσεβ, με τον πρώτο να αποτελεί τον εκλεκτό των παικτών, το δεύτερο του προπονητή Σάββα Σταυρίδη και των τελευταίων δύο της διοίκησης.
                                    
Τραυματίας ο Θεοδωρακόπουλος
  Χωρίς τον Θεόδωρο Θεοδωρακόπουλο θα κυλήσουν οι επόμενες προπονήσεις του Αστέρα. Ο 25χρονος μέσος υπέστη στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με το Διαγόρα τράβηγμα στον προσαγωγό, που θα τον κρατήσει μεν εκτός δράσης για λίγες μέρες, ωστόσο δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας του  πρωταθλήματος με τον Ηρακλή Λάρδου στο γήπεδο των Μασσάρων.

Πέρα από τον Θεοδωρακόπουλο, ο Σάββας Σταυρίδης δεν έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Διονυσακόπουλο, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα στα τέλη του μήνα, ενώ μέσω ατομικών προπονήσεων συνεχίζει να προετοιμάζεται ο Ερτζάν Κιλασίν, που πάντως συμμετέχει στα φιλικά παιχνίδια και δεν πρόκειται να χάσει ούτε αυτό του ερχόμενου Σαββάτου, με τον Κλεόβουλο στο γήπεδο της Λίνδου.
                                     
Άρχισαν δουλειά  στις υποδομές
Τη διαδικασία των εγγραφών στο τμήμα των προπαίδων άρχισε η διοίκηση του Αστέρα, που συνεχίζει να υποδέχεται στους κόλπους του και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία των παίδων. Μάλιστα, η παιδική ομάδα του σωματείου των Μασσάρων έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις, με υπεύθυνο τεχνικό το Γιώργο Δημητριάδη.