Σ’ εβδομάδα πρωταθλήματος μπήκε ο Ιάλυσος

Την προσεχή Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με τα Δωδεκάνησα να έχουν δυο εκπροσώπους στην κατηγορία. Τον Ιάλυσο που τα κατάφερε μια χαρά πέρυσι να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, καθώς και την ομάδα της Ρόδου.

Οι επίσημες υποχρεώσεις για την ομάδα του Γιώργου Σάββενα ξεκινούν από την Κρήτη, όπου να αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο γήπεδο του Μινώταυρου στις 17.00.

Μετά το φιλικό με τη Δόξα Ψίνθου,  τεχνική ηγεσία και παίκτες μπήκαν από χθες σε εβδομάδα πρωταθλήματος. Και καθώς τα πράγματα σοβαρεύουν, οι παίκτες του Ιάλυσου κάνουν το παν για να κερδίσουν τον προπονητή τους και μια θέση στην ενδεκάδα.

Στο φιλικό πάντως, οι νέοι παίκτες άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, με τους Καπνόπουλο και Τσόφλιο να ξεχωρίζουν ιδιαίτερα.

Ο κόουτς της ομάδας, χρειάζεται φυσικά κι άλλα φιλικά για να «μοντάρει» κατά τον καλύτερο τρόπο την ομάδα του, αλλά χρόνος και αντίπαλοι…δεν υπάρχουν.

ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ
Στο μεταξύ από αυτή την εβδομάδα και μετά, αναμένεται να γίνει ένα μικρό ξεκαθάρισμα στο ρόστερ. Ο Ιάλυσος έχει στην ανδρική του ομάδα γύρω στους 35 ποδοσφαιριστές και ανάμεσα τους και παιδιά από την εφηβική ομάδα.

Η διοίκηση περιμένει την απόφαση της ΕΠΣΔ, που θα αφορά το πρωτάθλημα των Νέων, αλλά μέχρι τώρα απόφαση δεν υπάρχει.

Αν γίνει τελικά αυτό το πρωτάθλημα, αρκετά από τα παιδιά που δεν μπορούν να παίξουν στο εφηβικό λόγω ηλικίας, θα πλαισιώσουν την ομάδα των Νέων.

Σε διαφορετική περίπτωση θα δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες, για να πάρουν παιχνίδια και να γυρίσουν πιο έμπειροι σαν ποδοσφαιριστές στην ομάδα του Ιάλυσου.