Πρόβα τζενεράλε με τον Ευκλή για τον Ιάλυσο

Ο Ιάλυσος βρίσκεται σε εβδομάδα πρωταθλήματος πλέον, αφού την ερχόμενη Κυριακή η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, στέλνει τους «ερυθροκίτρινους» ν’ αντιμετωπίζουν στις 17.00 στο γήπεδο του Μινώταυρου στην Κρήτη, την νεοφώτιστη ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Η προετοιμασία της ομάδας έγινε χωρίς πολλά φιλικά, λόγω δυσεύρεσης αντιπάλων, ωστόσο ο Γιώργος Σάββενας θα έχει σήμερα την ευκαιρία να δει για τελευταία φορά τους παίκτες του σε αγωνιστική δράση πριν το παιχνίδι της Κυριακής. Στην πρόβα τζενεράλε θα υποδεχθεί στις 17.45 τον Ευκλή με σκοπό ο τεχνικός των «ερυθροκίτρινων» να δοκιμάσει το σχήμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΜΑΤΘΑΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
Θέλοντας να αποχαιρετήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το καλοκαίρι, ο ΓΑΣ Ιάλυσος φέρνει το Σάββατο για στον κόσμο του, σ’  ένα καθαρά νησιώτικο γλέντι, τον Ματθαίο Γιαννούλη στην κεντρική πλατεία της Ιαλυσού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΑΣ Ιάλυσος αναφέρει:  
«Ο ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ σας προσκαλεί σε μία μοναδική συναυλία με τον Ματθαίο Γιαννούλη και την ορχήστρα του το Σάββατο 10/09 και ώρα 21:00 στη κεντρική πλατεία Ιαλυσού. Μαζί του στο βιολί ο Μαυρουδής Αντωνίου. Είσοδος Ελεύθερη!»

Συναυλία με τον Ματθαίο Γιαννούλη οργανώνει το Σάββατο ο ΓΑΣ ΙάλυσοςΣυναυλία με τον Ματθαίο Γιαννούλη οργανώνει το Σάββατο ο ΓΑΣ Ιάλυσος