Επόμενος σταθμός το Τόκιο για την Ρεμπούλη

Επιτυχίες είχε την τελευταία διετία η Ράνια Ρεμπούλη πέραν από το εγχώριο, και σε διεθνές επίπεδο στο μαραθώνιο.

Η…μόνιμη πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 10.000μ. με την αλλαγή του αγωνίσματος έδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά και σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Με τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ για τον ημιμαραθώνιο, έφερε τη σημαντικότερη θέση όλων των εποχών όσον αφορά Ελληνίδα δρομέα, που ήταν η 6η , πριν την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στα 42.195μ.

Η πρωταθλήτρια του ΓΣΝ Λέρου βάζει…πλώρη πια για άλλη μια δύσκολη τετραετία με κυριότερο στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλους όσοι στάθηκαν δίπλα της και συνεχίζουν παράλληλα να την υποστηρίζουν για νέες επιτυχίες:

«Μια χρονιά δύσκολη και κοπιαστική πέρασε με πολλές επιτυχίες  και αποκορύφωμα τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου  και με στήριξαν στην προσπάθεια αυτή, τους χορηγούς μου: ADIDAS  RHODES, Stoiximan, BITROS, BIONAT και GARMIN που πίστεψαν σε μένα, τον σύλλογό μου ΓΣΝ Λέρου, το Δήμο Λέρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το ιατρικό μου team, τους Μιχαηλίδη Γιάννη, Κορνάρο Μιχάλη και Φιλίππου Γιάννη και τον τέως βουλευτή Παππά Ιωάννη για την αμέριστη συμπαράστασή τους. Στόχος μας πάλι άλλη μια δύσκολη τετραετία γι’ ακόμη περισσότερες επιτυχίες και μ’ έναν μεγάλο στόχο: τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.»