Γιώργος Σάββενας: «Ο Ιάλυσος έχει παρόν και μέλλον»

Η Κυριακή για τη σέντρα στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, πλησιάζει και ο Ιάλυσος δείχνει έτοιμος να ξεπεράσει κάθε… εμπόδιο που θα εμφανισθεί στον αγώνα της Κρήτης.

Οι «ερυθροκίτρινοι» θα φιλοξενηθούν από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στην πρεμιέρα του φετινού «μαραθωνίου» και φυσικά στόχος τους είναι να έχουν το περυσινό ξεκίνημα ει δυνατόν, προκειμένου να πάρουν τους τρεις πρώτους βαθμούς, αλλά και να αποκτήσουν την ανάλογη ψυχολογία.

Το τεστ που έγινε με τις λεγόμενες… ρεζέρβες την Τετάρτη, ήταν πέρα για πέρα πετυχημένο. Οι «μικροί» σε συνδυασμό με την παρουσία έμπειρων παικτών, έδειξαν πώς ακολουθούν το σωστό δρόμο.

Εκεί στάθηκε χθες στις πρώτες του δηλώσεις ο τεχνικός του Ιάλυσου Γιώργος Σάββενας ο οποίος τόνισε «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου κόντρα στον Ευκλή. Σε αυτό το ματς φάνηκε ξεκάθαρα πώς ο Ιάλυσος έχει και παρόν και μέλλον».

Τον προπονητή και τους παίκτες του όμως, έδειξε να ενδιαφέρει περισσότερο η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Κρήτη. Ο Ιάλυσος  θα εξακολουθήσει να προπονείται μέχρι και αύριο το πρωί.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Σάββενας, θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ της αποστολής, που θα αναχωρήσει το ίδιο απόγευμα για την Κρήτη.

Ο προπονητής της ομάδας αναφέρθηκε στη συνέχεια και στο ματς της Κυριακής:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι πρεμιέρας όπως είναι όλα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ είναι μια ομάδα αρκετά δυνατή που παίζει σε ένα μικρό γήπεδο και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την έδρα. Τέτοιες συναντήσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κρύβουν πάντα παγίδες και για τις δυο ομάδες. Πιστεύω πώς έχουμε προετοιμασθεί σωστά και πώς οι παίκτες μου θα ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα. Αν πιάσουμε την απόδοση που πρέπει νομίζω πώς θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».