Δημοπρασία για το κυλικείο του νεκροταφείου της Ρόδου

Δημοπρασία για το κυλικείο του νεκροταφείου της Ρόδου

Δημοπρασία για το κυλικείο του νεκροταφείου της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 523 ΦΟΡΕΣ

Αύριο, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΔΕΡΜΑΕ η δημοπρασία για την εκμίσθωση σε ιδιώτη του κυλικείου και του ανθοπωλείου στο κοιμητήριο του Ταξιάρχη.

Ως γνωστόν, με απόφαση δημοτικού συμβουλίου η διαχείριση των παραπάνω παραχωρήθηκε στη ΔΕΡΜΑΕ με σκοπό τη συντήρηση και τη λειτουργία του. Ωστόσο, η Εταιρία δήλωσε την αδυναμία της για αποτελεσματική εκμετάλλευσή τους λόγω του χρονοβόρου και της γραφειοκρατίας για την πρόσληψη προσωπικού και των δυσκολιών στην προμήθεια των αγαθών που είναι απαραίτητα για να λειτουργήσουν τα καταστήματα αυτά.

Έτσι, αποφασίστηκε η εκμίσθωσή τους σε ιδιώτη μετά από δημοπρασία. Την πρώτη φορά που έγινε, όμως, κηρύχθηκε άγονη αφού δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

Αυτή τη φορά φαίνεται ότι θα μπορέσει να γίνει η εκμίσθωση αφού χθες προσήλθαν ενδιαφερόμενοι και κατέθεσαν τους φακέλους τους στα γραφεία της ΔΕΡΜΑΕ μια και η δημοπρασία θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στις 12:00 το μεσημέρι. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ενδιαφέρον και από την Αθήνα.

Όσο για τους όρους, η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται εξαετής, οι χρήσεις του μισθίου θα είναι αποκλειστικά αυτές που ήταν όλα αυτά τα χρόνια, δηλαδή κυλικείο και ανθοπωλείο.
Επίσης, το ελάχιστο προσφερόμενο μίσθωμα δεν μπορεί να είναι κάτω από 850 ευρώ το μήνα ενώ η αναπροσαρμογή του θα συμφωνείται κάθε χρόνο και θα υπολογίζεται σε ποσοστό 3% επί του ποσού του μισθώματος που συμφωνήθηκε.

Ακόμη, ο μισθωτής υποχρεούται να κάνει τις απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης του μισθίου, συνολικού ύψους 30 χιλιάδων ευρώ. Μάλιστα, οι εργασίες οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του αφορούν στη βελτίωση της κουζίνας, της επίπλωσης και των χώρων υγιεινής.

Διαβάστε ακόμη

Αντ. Καμπουράκης: Απολύτως Διαφορετικοί! Ακραία Διαφορετικοί δε, όταν πρόκειται για Ήθος και Νομιμότητα!

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχείριση του κυνοκομείου

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη