Στα Δωδεκάνησα ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων κ. Παναγιώτης Βαβουγυιός θα βρίσκεται στην Κάλυμνο, όπου την ίδια ημέρα το βράδυ και ώρα 19:30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση συνταξιούχων στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ»  με θέμα οικονομικά και συνταξιοδοτικά. Θα παρευρεθούν στην Κάλυμνο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Δωδεκανήσου κ. Νίκος Παπαεμμανουήλ και μέλη του Δ.Σ.

Την επόμενη ημέρα θα γίνει ξενάγηση του Προέδρου στα αξιοθέατα του νησιού. Την Κυριακή οι συνταξιούχοι Καλύμνου θα παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία, ιερουργούντος  του Μητροπολίτη κ.κ. Παϊσίου και θα γίνει αρτοκλασία.
Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 ο Πρόεδρος κ. Βαβουγυιός θα φθάσει στη Ρόδο, όπου το απόγευμα της ίδιας ημέρας , και ώρα 18:00 θα παρακολουθήσει τον αγιασμό στα γραφεία του Συνδέσμου (Σόφιας 2) και με την ευκαιρία θα κάνει αναλυτική ενημέρωση πάνω στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι και θα απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες.