Νεκρός βρέθηκε ο Σάββας Τσακίρης μεταξύ Ψίνθου και Καλυθιών

Νεκρός βρέθηκε ο Σάββας Τσακίρης  μεταξύ Ψίνθου και Καλυθιών

Νεκρός βρέθηκε ο Σάββας Τσακίρης μεταξύ Ψίνθου και Καλυθιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4010 ΦΟΡΕΣ

Ήταν αγνοούμενος από τις 10 Σεπτεμβρίου

Σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Ψίνθου και Καλυθιών, εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα η σωρός του 82χρονου Σάββα Τσακίρη που είχε φύγει από το σπίτι του το μεσημέρι της 10ης Σεπτεμβρίου και έκτοτε αγνοούνταν.

Μερικές ώρες νωρίτερα σε κοντινό σημείο είχε βρεθεί το αυτοκίνητο του, και αποτέλεσε την αφορμή να εξεταστεί διεξοδικά η όλη περιοχή προς αναζήτηση του ηλικιωμένου άνδρα.

Τελικά περίπου στις 6 το απόγευμα εντοπίστηκε η σωρός του 82χρονου στην περιοχή «Κουκουμές» μεταξύ Ψίνθου και Καλυθιές, και λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο που είχε βρεθεί το όχημα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άψυχο σώμα του Σάββα Τσακίρη βρέθηκε ανάμεσα σε θάμνους έχοντας αρχίσει να αποσυντίθεται. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια θανάτου του ηλικιωμένου άνδρα, αν και από την αστυνομία που διενεργεί προανάκριση εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Ωστόσο τα στοιχεία φέρεται να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο άτυχος 82χρονος μετέβη, για άγνωστο λόγο, στη περιοχή με το αυτοκίνητο του και όταν αυτό «κόλλησε» και δεν μπορούσε να το μετακινήσει, το κλείδωσε και ξεκίνησε πεζός, προφανώς να βρει κάποια βοήθεια.

Η είδηση του χαμού του άτυχου 82χρονου βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του, οι οποίοι όλες αυτές τις ημέρες αγωνιούσαν για την τύχη του.

Η αναζήτηση για τον ηλικιωμένο άνδρα ξεκίνησε όταν στις 12 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε στην αστυνομία η κόρη και ο γαμπρός του εξαφανισθέντος, και δήλωσαν ότι ο 82χρονος είχε πάρει το αυτοκίνητο του το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου και είχε φύγει από τις Καλυθιές όπου διαμένει, χωρίς έκτοτε να επικοινωνήσει μαζί τους.

Μάλιστα η κόρη του είχε επιχειρήσει να μιλήσει μαζί του στο κινητό του τηλέφωνο το οποίο βρισκόταν σε λειτουργία έως το βράδυ της επόμενης μέρας, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού αυτό καλούσε μεν αλλά ο ηλικιωμένος δεν απάντησε ποτέ.

Τα γεγονότα αυτά ανησύχησαν τους συγγενείς τους οι οποίοι και δήλωσαν την εξαφάνιση του 82χρονου στην αστυνομία.

Μετά την καταγγελία ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου, ενώ έγινε και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του.

Διαβάστε ακόμη

Τάξη στην είσοδο της Ακαντιάς θα βάλει ο δήμος και το Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδ/σου

Ν. Φαραντούρης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να αναδειχθούν οι δυνατότητες των νησιών

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου