Στην Κω η τραγουδίστρια Mariah Carey

Στο νησί της Κω βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια Mariah Carey.

 Η ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερη φωνή είναι επιβάτης της θαλαμηγού Arctic P, που βρίσκεται στα ανοικτά της Κεφάλου.

Όπως μπορείτε να δείτε στις  φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο φωτογράφος Γιώργος Παπαποστόλου, η θαλαμηγός είναι ιδιαίτερου σχεδιασμού , κατασκευάστηκε το 1970 και φέρει σημαία Μπαχάμες.

Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως του ελληνικού τύπου τις προηγούμενες ημέρες, η Mariah απολαμβάνει την κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά με τα παιδιά της και τον Αυστραλό πολυεκατομμυριούχο σύζυγό της και ιδιοκτήτη καζίνων, James Packer.

Αξιοπερίεργο είναι το γεγονός ότι το μεσημέρι της Δευτέρας, σε φουσκωτό σκάφος που ανήκει στην θαλαμηγό επιβιβάστηκε νεαρός Κώος τραγουδιστής ο οποίος μετέβη στην θαλαμηγό για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Ενδεχομένως να υπάρχει κάποια γνωριμία με την διάσημη τραγουδίστρια και να ανοίγονται νέοι επαγγελματικοί δρόμοι στην καριέρα του εξαιρετικού καλλιτέχνη.

Άγνωστο παραμένει το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει αγκυροβολημένο το Arctic P στην Κέφαλο και εάν η Mariah θα βγει στην Κέφαλο και σε άλλες περιοχές του νησιού.

Πάντως τις προηγούμενες ημέρες που βρέθηκε σε Μύκονο και Σαντορίνη, απόλαυσε τις ομορφιές των Κυκλάδων, δείπνησε σε εστιατόρια και φωτογραφήθηκε με φόντο το ηλιοβασίλεμα δίπλα σε εκατοντάδες τουρίστες.

Πηγή: kosvoice.gr