Ρώσοι δημοσιογράφοι και bloggers στη Λέρο

Ρώσοι δημοσιογράφοι  και bloggers στη Λέρο

Ρώσοι δημοσιογράφοι και bloggers στη Λέρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 174 ΦΟΡΕΣ

Ο ΕΟΤ σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας διοργανώνει ταξίδι εξοικείωσης Ρώσων δημοσιογράφων και bloggers στη Λέρο, στις 24 Σεπτεμβρίου 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανωτέρω δημοσιογράφοι θα επιβιβαστούν στο ιστιοπλοϊκό OCEANIS 45 PRESTIGE, το οποίο έχει ενοικιασθεί από τον ΕΟΤ, με σκοπό τη συλλογή υλικού για τη σύνταξη ρεπορτάζ και την παρουσίαση θαλάσσιων προορισμών και δραστηριοτήτων, που προσελκύουν το ενδιαφέρον ειδικού κοινού της ρώσικης τουριστικής αγοράς.
Τα ρεπορτάζ θα δημοσιευθούν στο δημοφιλές περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας GEO και σε εξειδικευμένη ιστοσελίδα τουριστικού περιεxομένου στη Ρωσία που εξειδικεύονται στον θαλάσσιο τουρισμό και το yachting.

Στόχος η δυναμική ενίσχυση του τουριστικού προφίλ της χώρας μας στη Ρωσία, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το θεματικό άξονα του θαλάσσιου τουρισμού που αποτελεί έναν από τους κύριους άξονες της στρατηγικής του ΕΟΤ για την προσέλκυση Ρώσων τουριστών στα ελληνικά νησιά.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι ιδιαίτερα σημαντική για το νησί της Λέρου, αφού θα δοθεί η δυνατότητα στους Ρώσους δημοσιογράφους να μεταφέρουν στην πατρίδα τους τις εντυπώσεις που θα αποκομίσουν από τις φυσικές ομορφιές και τις υποδομές του νησιού μας.

Πηγή: lerosnews.gr

Διαβάστε ακόμη

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει

Στη Λέρο εν όψει των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων ο υφυπουργός Ναυτιλίας

Ιρακινός με σφυρί και μαχαίρι τραυμάτισε συμπατριώτη του

43 μετανάστες εντοπίστηκαν από τους λιμενικούς στα παράλια της Λέρου

Ξεκίνησε η κατασκευή των χαλικοπασσάλων στο λιμενικό έργο στα Αλιντα της Λέρου

Η Λέρος η επόμενη στάση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων