Αμορανίτη/Χαριστής οι νικητές του τουρνουά «Camelot»

Με τη συμμετοχή δώδεκα ζευγαριών πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο το τουρνουά μπιτς βόλεϊ μικτών  ομάδων στο κάστρο Camelot στις Φάνες.

Το επιτυχημένο τουρνουά που οργάνωσε η Τελχινίδα, σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Φανών, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μουσικής εκδήλωσης του τοπικού αθλητικού σωματείου ΑΣ Ακουσίλαος.

Στα ανακαινισμένα γήπεδα μπιτς βόλεϊ στην αρένα του κάστρου  Camelot, οι ομάδες αγωνίστηκαν με το σύστημα του διπλού αποκλεισμού και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές.

Όλοι οι συμμετέχοντες, ενίσχυσαν με προσφορές και είδη πρώτης ανάγκης το έργο του δραστήριου «Κοινωνικού Παντοπωλείου» της τοπικής κοινότητας Φανών.

Η Νικολέττα Αμορανίτη με το Στέλιο Χαριστή, ήταν το ζευγάρι που κατέκτησε δίκαια το χρυσό μετάλλιο, αφού νίκησε στον τελικό 2-0 σετ την Ανθή Γκίκα και το Γιώργο Γκιζέτη.

 

 

Η τελική κατάταξη
1η Νικολέττα Αμορανίτη/Στέλιος Χαριστής

2η Ανθή Γκίκα/Γιώργος Γκιζέτης

3η Φαίη Μίχου /Στάθης Μαθιουδάκης

Κατερίνα Χειμωνεττου/Νίκος Τυροβούζης

5η Μαρία Ιγγλέση/Παναγιώτης Μπαλής

Κόνη Κλαδωτή/Θεόφιλος Ζωίδης

7η Ελένη Γιακουμάκη/Κώστας Θεουλάκης

Εύη Αντωνά /Ιορδάνης Αυγουστής

9η Ματίνα Αμερικάνου/Άγγελος Καλιακάτσης

Μαρίνα Δουβάνη /Σάββας Χατζηνικολάου

Καρανικόλας/Λέβας

Σκλαβούρη /Ζιάκης

 

 

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον αντιδήμαρχο Ρόδου κ. Αγαπητό Πάλλα, τον σύλλογο Ραδιοσυχνότητας Πολιτών Νομού Δωδεκανήσου Ε.Ο.Π.Κ. , την Ένωση Αγροτικού Συνεταιρισμού  Δωδεκανήσου, την Οινοβιομηχανία Κ.Α.Ι.Ρ, το Γιάννη Χατζηκυριαζή (χωματουργικές εργασίες ), το Σταύρο Σβουράκη (υδραυλικά), τον Γιάννη Αντωνάκη (οικοδομικά υλικά) και το Νεκτάριο Γεράκη που είχε τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερα ευχαριστούν τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φανών Βασίλη Νικολίτση για την καθοριστική συμβολή του στην επιτυχία της εκδήλωσης.