Απάντηση του προέδρου Παστίδας σε επιστολή συμπολίτη μας

Απάντηση του προέδρου Παστίδας σε επιστολή συμπολίτη μας

Απάντηση του προέδρου Παστίδας σε επιστολή συμπολίτη μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 971 ΦΟΡΕΣ

Ακαριαία ήταν η αντίδραση του πρόεδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας κου Σάββα Πάττα, στην ανοικτή επιστολή που απέστειλε στη Ροδιακή συμπολίτης μας με την οποία ζητούσε να παρθούν ουσιαστικά μέτρα στην περιμετρική οδό «Τσαΐρι – Αεροδρομίου» έτσι ώστε να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα σε τροχαία ατυχήματα.

Ο πρόεδρος της κοινότητας κος Σάββας Πάττας, παρέθεσε χθες στη «Ροδιακή» μια σειρά από διαδοχικά έγγραφα τα τελευταία δύο χρόνια από τα οποία προκύπτουν ότι ο ίδιος έκανε ότι ήταν δυνατό από τότε που ανέλαβε, προκειμένου να δοθούν συγκεκριμένες λύσεις σε αυτά τα ζητήματα.

Χθες, με αφορμή το δημοσίευμα της «ΡΟΔΙΑΚΗΣ» ο πρόεδρος της κοινότητας, απέστειλε νέα επιστολή στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στον αρμόδιο προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών ζητώντας να ληφθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα στην είσοδο του οικισμού «Κήποι Παστίδας» για την ασφαλή έξοδο – είσοδο των οχημάτων.

Ο ίδιος τόνισε επίσης, ότι πρέπει να γίνουν άμεσα οι διαγραμμίσεις στο οδόστρωμα ενώ τόνισε ότι έχουν τοποθετηθεί συνολικά τα τελευταία χρόνια 35 κολώνες φωτισμού εντός του οικισμού, αρκετές από τις οποίες όμως δεν ανάβουν επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το έργο επέκτασης που έχει αναλάβει η ΔΕΗ.’

Για την υδροδότηση από την ΔΕΥΑΡ τονίζεται ότι στον οικισμό αυτό έχουν ξοδευτεί το τελευταίο διάστημα 50.000 ευρώ ενώ έχουν προγραμματιστεί και άλλες εργολαβίες για να ξεπεραστεί σύντομα το ζήτημα.

Για το ζήτημα του λεωφορείου της ΡΟΔΑ ο ίδιος τόνισε αδυναμία παρέμβασης επειδή δεν υπάρχει δρομολόγιο που να ενώνει τις ανατολικές με τις δυτικές ακτές.

Σημείωσε τέλος ότι έχουν γίνει αντίστοιχες παρεμβάσεις σε πολλαπλά επίπεδα τα τελευταία 2 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου