Πεινάνε οι πάπιες στο Ροδίνι!

Πεινάνε οι πάπιες στο Ροδίνι!

Πεινάνε οι πάπιες στο Ροδίνι!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 444 ΦΟΡΕΣ

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής

Την παρέμβαση του δήμου για να προστατευτούν οι πάπιες που βρίσκονται στο πάρκο του Ροδινιού ζητούν κάτοικοι της περιοχής, που κάνουν λόγο για εγκατάλειψη.

Όπως δήλωσαν στη «Ρ», οι λιγοστές πάπιες που έμειναν αναγκάζονται να αναζητήσουν τροφή έξω από το πάρκο με αποτέλεσμα να καταφεύγουν στο χώρο γύρω από τον κάδο σκουπιδιών που βρίσκεται δίπλα.
Μάλιστα την Πέμπτη όταν και πάλι οι πάπιες βγήκαν στο δρόμο για να περάσουν απέναντι, παραλίγο να προκληθεί ατύχημα καθώς ο κεντρικός δρόμος που βρίσκεται ακριβώς έξω από το πάρκο είναι πολυσύχναστος και από εκεί διέρχονται εκατοντάδες τροχοφόρα κάθε μέρα.


Μία κάτοικος της περιοχής και η κόρη της που εκείνη την ώρα έφευγαν, είδαν τη σκηνή και κατάφεραν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία και να σώσουν τόσο τις πάπιες από τραυματισμό όσο και τους οδηγούς από ατυχήματα.

Κατέβαλαν μάλιστα προσπάθεια να τις στείλουν και πάλι πίσω στο πάρκο αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς οι πάπιες αναζητούσαν φαγητό τριγύρω. Τότε πήγαν όπως είπαν σπίτι τους, πήραν ψωμί και αφού τράβηξαν με αυτό την προσοχή τους κατάφεραν να τις οδηγήσουν και πάλι μέσα στο Ροδίνι.

Όπως δήλωσαν στη «Ρ» ήταν φανερό ότι οι πάπιες ήταν πεινασμένες και αναζητούσαν φαγητό και για το λόγο αυτό βγήκαν έξω από το πάρκο. Αυτό προφανώς θα ξανασυμβεί αν δε βρουν φαγητό μέσα και ίσως να προκληθούν ατυχήματα αν δεν ασχοληθεί κάποιος με το θέμα.

Διαβάστε ακόμη

Ο δικηγόρος Στέφανος Καψάλης εξελέγη περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την Τετάρτη 1η Μαΐου

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου