Αναγκαία η συμμετοχή των νέων επιστημόνων

Αναγκαία η συμμετοχή των νέων επιστημόνων

Αναγκαία η συμμετοχή των νέων επιστημόνων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 181 ΦΟΡΕΣ

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της Π.Ν.Α για την Ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση του Στρατηγικού Σχεδίασμου της τρέχουσας Αυτοδιοικητικής Περιόδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ν.Αιγαίου και Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Κάλλιστος Διακογερωργίου καλεί τους πολίτες των νησιών μας να συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση του οικονομικού προγράμματος καθώς και στο σχεδιασμό δράσεων και παρεμβάσεων από τις Περιφερειακές Αρχές.

Η συμμετοχή –ειδικά των νέων επιστημόνων – είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για βιώσιμα σχέδια ανάπτυξης των νησιών μας.

Η έννοια της Δημόσιας Διαβούλευσης αφορά τον καθένα και την καθεμία μας προσωπικά, ειδικά σήμερα, σε τόσο δύσκολους καιρούς, καθώς οι απόψεις, οι θέσεις και οι προτάσεις του κάθε πολίτη, είναι ζωτικής σημασίας ζήτημα για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.

Στην ηλεκτρονική δ/νση http://www.pnai.gov.gr/arthro.aspx?a=7682 οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν τις απόψεις τους για έργα και σχέδια της περιφερειακής αρχής, να βλέπουν τις θέσεις και τις προτάσεις των λοιπών συμμετεχόντων και να συνδιαμορφώνουν το πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

Στη Δημοκρατία επιβάλλεται – ειδικά σε καιρό κρίσης και ύφεσης- να αξιοποιήσουμε όλους τους θεσμούς, όλες τις ευκαιρίες για διατύπωση και έκφραση των απόψεών μας. Οι πολίτες των νησιών μας μπορούν και πρέπει να συμμετέχουν σε όσα σχέδια αφορούν την ανάπτυξη και την πρόοδο στον τόπο μας.

Διαβάστε ακόμη

Από την εφηβεία στην ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες

Σε πανελλήνιο συνέδριο μαθητές του 1ου Δημοτικού Κρεμαστής και 1ου Δημοτικού Αφάντου

Λαοί και θρησκείες συναντώνται στο νησί «της πεταλούδας» και του «ελαφιού»

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου… ταξιδεύει!

Το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) στο Cern

Από το Νεστορίδειο της Ρόδου στα βήματα του Ελ Γκρέκο

Γιορτή ποίησης στο 1ο ΔΣ Κρεμαστής

Oλοκλήρωση επιμορφωτικής δράσης για τη διαχείριση παιδιών με Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής ή /και Υπερκινητικότητας - ΔΕΠΥ