Σήμερα η γιορτή για τον ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Σήμερα η γιορτή για τον ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Σήμερα η γιορτή για τον ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 205 ΦΟΡΕΣ

Ο Δήμος αναγνωρίζει την προσπάθεια του σημαντικού ιστιοπλοϊκού συλλόγου και τη συμβολή του στην ανάπτυξη, διοργανώνοντας στο Μανδράκι και ώρα 17.00 την εκδήλωση για τις απονομές μετά το πέρας του αγώνα Νέων Κυβερνητών

Η γιορτή της ιστιοπλοΐας και της ανάδειξής μέσω αυτής της ανάπτυξης στο θαλάσσιο τουρισμό γίνεται σήμερα από το Δήμο Ρόδου ώστε να τιμήσει έτσι τον ΑΣΙΑΘΡ. Ο σύλλογος από το νησί μας εδώ και χρόνια διοργανώνει αγώνες στο Αιγαίο με συμμετοχές από σκάφη εντός κι εκτός Ρόδου, διεθνώς αναγνωρισμένους, που αποτελούν τη καλύτερη διαφήμιση για την ευρύτερη περιοχή, βοηθώντας έτσι και στον τουρισμό.

Σήμερα λοιπόν, μετά το τέλος του αγώνα Νέων Κυβερνητών, θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 εκδήλωση στα γραφεία του συλλόγου στο Μανδράκι με πρωτοβουλία του Δήμου Ρόδου, παρουσία της Μικτής Χορωδίας υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Καλαεντζή. Τότε θα γίνουν οι απονομές των επάθλων αλλά και θ’ ακολουθήσουν κι άλλες μουσικές εκδηλώσεις ώστε όλος ο κόσμος της Ρόδου να συμμετάσχει και να γνωρίσει το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Η ανακοίνωση από το Δήμο Ρόδου:
«Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 και στο πλαίσιο των παράκτιων ιστιοπλοϊκών διαδρομών που θα πραγματοποιηθούν στον κόλπο Ιαλυσού την 24η & 25η Σεπτεμβρίου 2016, θα λάβει χώρα αμέσως μετά τη λήξη τους (στις 5:00, το απόγευμα περίπου), με την συνεργασία του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου και του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θαλάσσης Ρόδου, η απονομή των επάθλων στους νικητές του αγώνα των «ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ», στον εξωτερικό χώρο των γραφείων του Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου (προβλήτα «Νεωρίου»).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται αφενός για να γίνουν γνωστές οι προσπάθειες των ιστιοπλόων της Ρόδου και οι διαχρονικές επιτυχίες τους, ώστε να πυκνώσει το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή νέων κυβερνητών ιστιοπλοΐας ενόψει της έναρξης των μαθημάτων της νέας περιόδου της Σχολής Ιστιοπλοΐας του Συλλόγου και αφετέρου να ενδυναμωθεί η συνολική και παράλληλα τιμητική για τη Ρόδο μας προσπάθεια των διοργανώσεων του Rodos Cup και της Aegean Regatta 2017, που τον επόμενο Αύγουστο θα πραγματοποιηθούν με ευθύνη του Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου.

Στα πλαίσια λοιπόν της προαναφερόμενης αθλητικής δραστηριότητας προγραμματίζεται επίσης μουσική απογευματινή εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχει η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ρόδου, υπό την δ/νση του κ. Μιχάλη Καλαεντζή, μετά την ευγενική έγκριση, από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, για τη συμπερίληψή της στην εκδήλωση. Θα ακολουθήσει το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής με τους νέους και πολλά υποσχόμενους μουσικούς μας: Κάνια Σταύρο (κανονάκι), Ροδίτη Γιάννη (λαούτο), Καραθανασόπουλο Σταύρο (κρουστά).

Καλούνται λοιπόν όλοι οι φίλοι της ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης, παλαιοί και νέοι ιστιοπλόοι, αλλά κι όλοι εσείς που θέλετε να ασχοληθείτε με το συναρπαστικό αυτό άθλημα μέσα από τις σχολές νέων κυβερνητών του Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ., να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
Η συνολική εκδήλωση πραγματοποιείται με την έμπρακτη στήριξη της καθ’ ύλην υπεύθυνης Αντιδημαρχίας σε θέματα Παιδείας & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους