Δεν μπορεί να βρεθεί λύση για την Καλλιθέα

Δεν μπορεί να βρεθεί λύση για την Καλλιθέα

Δεν μπορεί να βρεθεί λύση για την Καλλιθέα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 391 ΦΟΡΕΣ

Η απάντηση του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου για ώρες προπόνησης στο Βενετόκλειο ήταν αρνητική προς την Καλλιθέα.

Παρά την προσπάθεια να βρεθεί «κενό» στο πρόγραμμα του κλειστού γυμναστηρίου, δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι παρά μόνο πρωινές ώρες, αλλά οι αθλητές της ομάδας είναι εργαζόμενοι άνθρωποι και τα πρωινά απασχολούνται με την εργασία τους.

Η Καλλιθέα είναι οριστικά «άστεγη» αφού η άρνηση να της επιτραπεί η είσοδος και πάλι στο παλέ είναι μόνιμη από πλευράς Κωνσταντίνου ενώ και ο ίδιος ο Δήμαρχος κρατά αδιάφορη στάση σχετικά με το θέμα.

Μάλιστα, προχθές αρνήθηκε να δει τον γενικό αρχηγό της Καλλιθέας ο οποίος επισκέφθηκε για πολλοστή φορά το δημαρχείο προκειμένου να μιλήσει με το δήμαρχο. Αφού πρώτα του είπαν ότι δεν είναι εκεί, όταν τον συνάντησε εκείνος αρνήθηκε να του μιλήσει και απομακρύνθηκε.

Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, μόνο δύο τινά μπορούν να συμβούν: ή θα αναγκαστεί η ομάδα να τα παρατήσει (όχι μόνο η ανδρική και η εφηβική!) ή θα αναγκαστεί να ξοδέψει ένα υπερβολικό – για τα δεδομένα της εποχής – ποσό προκειμένου να γυμνάζεται σε ιδιωτικό γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή