Αστέρας Μασσάρων - Φοίβος: Δοκάρια εσείς... γκολ εμείς

Αστέρας Μασσάρων - Φοίβος: Δοκάρια εσείς... γκολ εμείς

Αστέρας Μασσάρων - Φοίβος: Δοκάρια εσείς... γκολ εμείς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 194 ΦΟΡΕΣ

Νέα βαριά εντός έδρας ήττα (0-5) του Αστέρα Μασσάρων από το Φοίβο αυτή τη φορά, με τους γηπεδούχους να σημαδεύουν τέσσερις φορές τα δοκάρια

Επανάληψη του σκηνικού της 1ης αγωνιστικής υπήρξε χθες στο γήπεδο Μασσάρων για την ομάδα του Αστέρα, που υπέστη νέα βαριά εντός έδρας ήττα. Αυτή τη φορά ο Φοίβος ήταν αυτός που εξέθεσε την άμυνα των γηπεδούχων φτάνοντας στην εύκολη νίκη με 5-0.

Ωστόσο οι παίκτες του Σάββα Σταυρίδη ήταν και άτυχοι, καθώς είδαν τέσσερις από τις προσπάθειες τους να σταματούν στα δοκάρια, μάλιστα τα τρία πρώτα όταν το σκορ ήταν 0-0 και 0-1.

Χαρακτηριστικό του αγώνα η «τρύπια» άμυνα των Μασσαρενών που έγινε έρμαιο στις ορέξεις των επιθετικών του Φοίβου. Οι παίκτες του Μιχάλη Πολιά κατάφεραν να προηγηθούν με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ενώ στην επανάληψη εκμεταλλεύθηκαν τα κενά των γηπεδούχων σημειώνοντας άλλα τέσσερα.
Οι παίκτες του Αστέρα έδειξαν να υπερτερούν μόνο στο πρώτο 10λεπτο του παιχνιδιού, αλλά από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και στη συνέχεια είχαν τον έλεγχο του.

Φάσεις Γκολ:
1’ Κεφαλιά του Καρπαθάκη μέσα από την περιοχή, έδιωξε ο Θεοδοσίου προ της γραμμής του τέρματος, η μπάλα πήγε στον Κώστα που έπιασε το σουτ, στέλνοντας την λίγο πάνω από τα δοκάρια.

10’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από το Λερογιάννη έξω από την περιοχή, αποκρούσθηκε από το αριστερό δοκάρι.

16’ Σέντρα του Ν. Ορφανίδη από δεξιά προς τον Παλάζη που κέρδισε τις κόντρες, η μπάλα στρώθηκε στο Φελεγκάκη που έπιασε το σουτ από καλή θέση, αλλά ο Μήλιος απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

24’ Ο Μήλιος εκτέλεσε άσχημα το ελεύθερο, ο Ν. Ορφανίδης πήρε την μπάλα και τροφοδότησε γρήγορα τον Χαρτοφύλλη που έκανε το διαγώνιο πλασέ, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να κρατάει το μηδέν.

29’ Εκτέλεση φάουλ από τον Αξιώτη προς το 2ο δοκάρι όπου ο Φελεγκάκης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο σώμα του συμπαίκτη του Καραγεωργίου και χάθηκε η ευκαιρία.

31’ ο Αξιώτης από δεξιά έδωσε στον Ν. Ορφανίδη κι αυτός με τη μία παράλληλα στο Παλάζη αριστερά, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.

33’ Ο Μπαούρης με απευθείας χτύπημα φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

44’ Την ίδια τύχη είχε νέο σουτ του παίκτη του Αστέρα που ελίχθηκε ανάμεσα σε δύο αντιπάλους κι εξαπέλυσε έναν «κεραυνό».

49’ Ο Χ. Κιλασίν με ψηλοκρεμαστή πάσα φάουλ έδωσε στον Πάττα που με προπολή μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα άουτ.

51’ Ο Παλάζης πήρε τη μπάλα από το χώρο του κέντρου και αριστερά, ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και φτάνοντας σε θέση βολής έπιασε δυνατό σουτ αφήνοντας άναυδο τον Μήλλιο, γράφοντας ταυτόχρονα το 0-2.

63’ Από εκτέλεση κόρνερ του Αξιώτη, ο Θεοδοσίου με κεφαλιά σημείωσε το 0-3 για την ομάδα της Κρεμαστής.

71’ Ο Βακιάνης μόνος στην περιοχή έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι.

77’ Τετ α τετ του Λερογιάννη, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

79’ Ο Σωκράτης Ορφανίδης με σουτ στην κίνηση έστειλε πρώτα τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα για το 0-4.

81’ Ωραία προσπάθεια του Νίκου Ορφανίδη από αριστερά, που πέρασε ανάμεσα από δύο αμυντικούς και με σου έγραψε το 0-5.

Καλύτεροι από τους νικητές ήταν οι Φελεγκάκης, Παλάζης και Αξιώτης, ενώ από τον Αστέρα κατά διαστήματα οι Μπαούρης, Κώστας και Λερογιάννης.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Πατσιόπουλου, Καραγιάννη, Σαρρή.

Οι συνθέσεις:
Αστέρας Μασσάρων: Μήλιος, Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ. (90’ Μπαρμπαντώνης), Μπαϊρακτάρης (87’ Χατζημανώλης Π.), Μπαούρης, Καρπαθάκης, Κώστας, Λερογιάννης, Μίρτσεφ (83’ Φωταράς), Πάττας, Βακιάνης
Φοίβος: Τόππος, Ταφάνι, Ορφανίδης Σ., Φελεγκάκης, Θεοδοσίου (80’ Mήτρου), Παϊζάνος, Καραγεωργίου, Αξιώτης, Χαρτοφύλλης (65’ Θαρρενός), Παλάζης (70’ Ντόστι), Ορφανίδης Ν.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας