Στο εδώλιο επιχειρηματίας για υπεξαίρεση και πλαστογραφία

Στο εδώλιο επιχειρηματίας για υπεξαίρεση και πλαστογραφία

Στο εδώλιο επιχειρηματίας για υπεξαίρεση και πλαστογραφία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 472 ΦΟΡΕΣ

Αναβλήθηκε η εκδίκαση στο πενταμελές Εφετείο

Αναβλήθηκε για τις αρχές Ιανουαρίου η εκδίκαση από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου δύο υποθέσεων με κατηγορούμενο 50χρονο επιχειρηματία ο οποίος έχει καταδικαστεί συνολικά σε 19 χρόνια κάθειρξη για υπεξαίρεση, πλαστογραφία, νόθευση εγγράφου, απάτη κ.α.

Πρόκειται για τις εφέσεις των δύο υποθέσεων οι οποίες επρόκειτο να εκδικαστούν χθες ωστόσο οι δικηγόροι πολιτικής αγωγής κ.κ. Στέλιος Αλεξανδρής, Κώστας Διακονής και κ. Γιαννάτος υπέβαλλαν αίτημα αναβολής της δίκης λόγω ασθενείας του πελάτη τους. Το αίτημα έγινα αποδεκτό από το δικαστήριο το οποίο και ανέβαλλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 12 Ιανουαρίου 2017.

Συνήγοροι υπεράσπισης είναι οι κ. κ. Αλέξης Κούγιας και Σάββας Παυλίδης.
Η εκδίκαση των υποθέσεων του 50χρονου στο πρωτόδικο δικαστήριο είχε ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε την 1η Οκτωβρίου 2014 με την έκδοση των αποφάσεων.

Το δικαστήριο μετά από πολυήμερη ακροαματική διαδικασία έκρινε ένοχο τον 50χρονο για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης ποσού άνω των 120.000 ευρώ, της απάτης ποσού άνω των 30.000 ευρώ και της πλαστογραφίας ποσού άνω των 120.000 ευρώ επιβάλλοντας του συνολική ποινή κάθειρξης 11 ετών για την οποία η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη, καθώς και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για τρία χρόνια.

Στον ίδιο κατηγορούμενο το δικαστήριο επέβαλλε ποινή κάθειρξης 8 ετών επίσης με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, για άλλη υπόθεση που κατηγορούνταν για πλαστογραφία ποσού άνω των 120.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου