Έξαλλοι στον Άρη με τη διαιτησία στην Κω

Έξαλλοι στον Άρη με τη διαιτησία στην Κω

Έξαλλοι στον Άρη με τη διαιτησία στην Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 156 ΦΟΡΕΣ

Για αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα με τον Αντίμαχο από τον Μάριο Ωραιόπουλο κάνουν λόγο οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι σκοπεύουν να προχωρήσουν σε επίσημη διαμαρτυρία σε ΤΟΔ και ΕΠΣΔ

Πυρ και μανία είναι, κατά πληροφορίες, οι άνθρωποι του Άρη με τη διαιτησία του Μάριου Ωραιόπουλου στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Αντίμαχο στην Κω, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Οι «κιτρινόμαυροι» διευκρινίζουν πως δεν έχουν το παραμικρό παράπονο από το φίλο σωματείο του Αντίμαχου, το οποίο και ευχαριστούν θερμά για τη φιλοξενία και σε καμία των περιπτώσεων δεν το θεωρούν υπαίτιο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν από διαιτητή. Τη βαριά ήττα με 4-1 την αποδίδουν αποκλειστικά στις αποφάσεις του Ωραιόπουλου, στον οποίο χρεώνουν όχι μόνο πως έκλεισε τα μάτια σε δύο καταφανέστατες περιπτώσεις πέναλτι, όταν το παιχνίδι βρισκόταν στο 0-0 και στο 1-0, αλλά και πως τους καθήλωσε με μία σειρά «ανάποδων» σφυριγμάτων και πολλών κίτρινων καρτών.

Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις των Αρχαγγελιτών είναι η ανάρτηση, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, του προέδρου τους Σάββα Σφυριαλλά, ο οποίος επισυνάπτει και βίντεο με τις επίμαχες φάσεις. Ως προς τα δύο πέναλτι που ζητάει ο Άρης, η εικόνα τον δικαιώνει και είναι πραγματικά απορίας άξιο, πως ένας αξιολογημένος διαιτητής, που είναι κοντά στις φάσεις, δεν βλέπει τις παραβάσεις:

«Διαιτητική παρωδία υπό το βλέμμα του προέδρου και του γραμματέα της Ε.Π.Σ.Δ Το βίντεο δικαιώνει απόλυτα τούς ανθρώπους του Άρη. Εδώ φαίνεται καθαρά ότι ο ρέφερι αρνείται δύο πεντακάθαρα πέναλτι στη ομάδα του Άρη, ένα στο μηδέν μηδέν και ένα στο ένα μηδέν, ενώ δίνει με μεγάλη ευκολία τα πέναλτι στην ομάδα του Αντίμαχου. Στο δεύτερο πέναλτι υπάρχει πεντακάθαρα φάουλ ,επικίνδυνη προβολή.

Δυστυχώς έχει αφαιρεθεί από το βίντεο, αλλά υπάρχει στο βίντεο τού Άρη. Η ομάδα μας δεν πήρε κανένα σφύριγμα αλλά πήρε δέκα κίτρινες και μία κόκκινη. Σημειώνω και ευχαριστώ την ομάδα του Αντίμαχου για τη άψογη φιλοξενία και ιδιαίτερα το τερματοφύλακα κ .κ Μιαούδη για την εντιμότητά του που αποδέχεται τα πέναλτι, αμέσως μετά το παιχνίδι και πριν δούμε το βίντεο. Τα συμπεράσματα δικά σας. Αποδεχόμαστε και τις νίκες αλλά και τις ήττες, αλλά έντιμα στον αγωνιστικό χώρο. Ευχαριστούμε.»

Οι άνθρωποι του Άρη σκοπεύουν να καταθέσουν επίσημη διαμαρτυρία στο ΤΟΔ και στην ΕΠΣΔ, ενώ όπως σημείωναν στις μεταξύ τους συζητήσεις, μία εβδομάδα πριν από το παιχνίδι ζήτησαν από την ΕΠΣΔ τρίο από τη Ρόδο, ωστόσο δεν εισακούστηκαν. Φέρονται μάλιστα να έλαβαν τη διαβεβαίωση πως η διαιτησία θα είναι άψογη, τόσο λόγω της εμπειρίας των διαιτητών, όσο και της παρουσίας στο γήπεδο του προέδρου της ΕΠΣΔ και της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή