Μήπως έπρεπε να διακοπεί η κυκλοφορία;

Εκατοντάδες κόσμου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην εκδήλωση "Ανοικτές Πόρτες" που πραγματοποιήθηκε για 7η χρονιά, αυτή τη φορά η περιήγηση αφορούσε τα κτίρια που βρίσκονται κατά μήκος της οδού Ιπποτών.

Αυτή η πολύ όμορφη πρωτοβουλία από την ομάδα Rhodes Riches δίνει τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας αλλά και σε τουρίστες που βρίσκονται εκείνες τις μέρες στο νησί μας, να περιηγηθούν σε κτίρια τα οποία είναι κλειστά για το κοινό τις περισσότερες μέρες του χρόνου. Κάθε χρόνο, επιλέγονται διαφορετικά κτίρια, σε διάφορες περιοχές της Ρόδου (όχι απαραίτητα της Παλιάς Πόλης).

Αλγεινή εντύπωση ωστόσο προκάλεσε σε όλους όσοι περιηγήθηκαν το Σαββατοκύριακο στα κτίρια της οδού Ιπποτών, το γεγονός οτι δεκάδες αμάξια ανέβαιναν και κατέβαιναν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας χαλώντας αυτή την πολύ όμορφη εικόνα.

Όσοι λοιπόν είχαν πρόσβαση στην Παλιά Πόλη, δεν μπορούσαν να σκεφτούν, δεδομένων των ημερών, να μη διασχίσουν την οδό Ιπποτών. Δεν μπορούσε ωστόσο να έχει προβλεφθεί απο τον δήμο και να έχει διακοπεί η κυκλοφορία όσες ώρες θα υπήρχε η κοσμοσυρροή;

Λ.Τ.