Ρόδος: Το μυαλό στην Προοδευτική, πιο καθαρό και πιο αισιόδοξο

 Μέσα σε κλίμα προσμονής για θετική έκβαση της προσπάθειας να αποκατασταθεί η διοικητική σταθερότητα και η ηρεμία, συνέχισαν χθες την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσουν στις 4 το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας στη Νίκαια κόντρα στην Προοδευτική, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Δημήτρης Γκάιδας είδε να επιστρέφουν στο βοηθητικό και να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ο Μανώλης Ευγενικός, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, αλλά και ο Χρήστος Αμανατίδης.

 Με το σκεπτικό πως μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά, η ομάδα οφείλει να συνεχίσει να λειτουργεί συσπειρωμένη και με όσο το δυνατόν λιγότερες «αναταράξεις», ο τεχνικός των «ελαφιών» επέλεξε τελικά να συζητήσει με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε στο παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας και μετά τις εξηγήσεις που άκουσε, τον δέχθηκε στην προπόνηση και τον υπολογίζει, πάντα με κριτήριο το βαθμό της ετοιμότητάς του.

Η σημερινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου.

Διεργασιών συνέχεια
Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται για τους φίλους της Ρόδου ενόψει της Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην αίθουσα του ΕΒΕΔ την επόμενη Τετάρτη στις 6 το απόγευμα.

Οι πληροφορίες για την προσπάθεια εμπλοκής στα διοικητικά νέων παραγόντων-επιχειρηματιών, δείχνουν να επιβεβαιώνονται, αν και είναι αυτονόητο πως για οριστική άρση του αδιεξόδου και για αλλαγή σελίδας θα μπορεί να γίνει λόγος μόνο εφόσον έρθει η ουσιαστική και τυπική επικύρωση των θετικών εξελίξεων, που διαφαίνονται στον ορίζοντα, στην επικείμενη Γ.Σ.