Ντέρμπι... στον πάγκο του Ιάλυσου

Ντέρμπι... στον πάγκο του Ιάλυσου

Ντέρμπι... στον πάγκο του Ιάλυσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 261 ΦΟΡΕΣ

Ο Ηλίας Φυντάνης ήταν χθες το νέο πρόσωπο στην προπονητολογία. Η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του ΔΣ θα αναδείκνυε τον νέο κόουτς της ομάδας

Η προπονητολογία καλά κρατούσε και χθες στον Ιάλυσο, για τον πάγκο του οποίου «έπαιζαν» πολλά ονόματα. Η διοίκηση θέλει να προσλάβει προπονητή στη θέση του Γιώργου Σάββενα πριν από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθηραϊκό.

Αυτός ήταν και ο λόγος που συνεδρίαζε μέχρι αργά το βράδυ για τη διάδοχο κατάσταση. Τον πρώτο λόγο τον είχαν δυο γνωστοί τεχνικοί, με πολλές παραστάσεις στην Γ΄ Εθνική, οι οποίοι και θα έπαιρναν την απάντηση των Διοικούντων αργά το βράδυ.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο τέως κόουτς της Τριγλίας Κώστας Ψυρόπουλος ήταν και χθες σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ιάλυσου Μιχάλη Χατζηνικήτα, συζητώντας μάλιστα μαζί του θέματα οικονομικής φύσεως, τα οποία απασχολούν όπως είναι φυσικό σε τέτοιες συμφωνίες και τις δυο πλευρές. Στις συζητήσεις όπως ανέφεραν και χθες οι πληροφορίες υπήρξε μια ταύτιση απόψεων, που τον έχριζε φαβορί για να διαδεχθεί τον Γιώργο Σαββενα, αλλά έπρεπε πρώτα να λυθούν και κάποια θέματα οικονομικής φύσεως.

Η «ΣΦΗΝΑ» ΦΥΝΤΑΝΗ
Για το ίδιο θέμα πάντως προτάθηκε στον Ιάλυσο και ο Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές είχε επαφή με τον κ. Χατζηνικήτα, συζητώντας μαζί του το ενδεχόμενο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Ιάλυσου.

Ο κ. Φυντάνης έχει ακόμα ένα συν, καθώς γνωρίζει καλά από περασμένες του δουλειές σε άλλες ομάδες ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές του σημερινού Ιάλυσου.

Σε δηλώσεις του χθες βράδυ στην «Ροδιακή» τόνισε λακωνικότατα πως «ο Ιάλυσος είναι ιστορικό σωματείο κι έχει παιδιά που έχω δουλέψει στο παρελθόν μαζί τους. Οι απόψεις μου συμβαδίζουν ξεκάθαρα με εκείνες του προέδρου, από τον οποίο δέχθηκα την πρόταση και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, θα ήθελα να υπάρξει συμφωνία και να συνεργαστώ με την ομάδα του Ιάλυσου».
Η απόφαση της Διοίκησης του Μιχάλη Χατζηνικήτα και των συνεργατών του θα έκρινε την υπόθεση-πάγκος στην ομάδα αργά χθες το βράδυ.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης