Jasper Cafe: Το στέκι για όλες τις ώρες της ημέρας

Jasper Cafe: Το στέκι για όλες  τις ώρες της ημέρας

Jasper Cafe: Το στέκι για όλες τις ώρες της ημέρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1118 ΦΟΡΕΣ

Στον πεζόδρομο της Δημητρίου Θεοδωράκη

Στον σταθερά ανερχόμενο πεζόδρομο της Δημητρίου Θεοδωράκη, το Jasper gastrocafe αποτελεί για τους Ροδίτες το στέκι τους για πρωινό, καφέ, ποτό και φαγητό, όλες τις ώρες της ημέρας.

Το ψηλοτάβανο, μίνιμαλ διάθεσης μαγαζί, με τον ιδιαίτερο φωτισμό, δίνει στο mainstream café-bar, ιδιαίτερο χαρακτήρα. Τα τραπέζια εντός και εκτός του Jasper, καθημερινώς "καταλαμβάνονται" από κοινό όλων των ηλικιών.

Το Jasper gastrocafe, αποτελεί την τελευταία "άφιξη" στον πεζόδρομο της Δημητρίου Θεοδωράκη, έχει ωστόσο καταφέρει να ξεχωρίσει με την ποιότητα του αλλά και την εξαιρετική εξυπηρέτηση του προσωπικού.
Φιλετάκια μοσχαρίσια με κρούστα πιπεριού λαχανικά καραμελωμένα και ανανά, σολομό στη σχάρα με ρύζι μπασμάτι, κοτόπουλο σχάρας με κρέμα καρύδας αρωματισμένη με τζίντζερ είναι λίγες μόνο απο τις επιλογές για ένα απολαυστικό γεύμα στο αγαπημένο gastrocafe.

Με ιδιαίτερες γεύσεις και πολύ ωραίους συνδυασμούς, το Jasper καθημερινώς σου προσφέρει μια ποικιλία κυρίως πιάτων, κρύων σάντουιτς, αλλά και γλυκών που... γαργαλάνε τον ουρανίσκο και του πιο απαιτητικού πελάτη!
Με μοναδικά κοκτέιλ απο τους barman του μαγαζιού αλλά και μεγάλη ποικιλία κρασιών, το Jasper αποτελεί την επιλογή σου και για τη βραδινή έξοδο. Με χαλαρή μουσική και παρεΐστικη διάθεση, ανεβάζει τα δεδομένα της ποιότητας του πεζόδρομου της Δημητρίου Θεοδωράκη.

Τηλέφωνο- Ρεζερβέ 2241 073536
https://www.facebook.com/JasperGastroBarRhodes/?fref=ts

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!