Ιάλυσος-Ρόδος στο κύπελλο Γ’ εθνικής;

Ιάλυσος-Ρόδος στο κύπελλο Γ’ εθνικής;

Ιάλυσος-Ρόδος στο κύπελλο Γ’ εθνικής;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 383 ΦΟΡΕΣ

Το υψηλό κόστος των μετακινήσεων οδηγεί προς τα εκεί τις νησιωτικές ομάδες που κατέθεσαν αίτημα στην Επιτροπή Κυπέλλου

Ενδέχεται να υπάρξει ντέρμπι στο Κύπελλο Γ΄ Εθνικής ανάμεσα στη Ρόδο και τον Ιάλυσο κι αυτό εξαιτίας των αιτημάτων που κατέθεσαν της ΕΠΟ στην αρμόδια επιτροπή οι ομάδες της Κρήτης αλλά και του νησιού μας. Πιο συγκεκριμένα:

Με επιστολές που απέστειλαν Εργοτέλης, ΠΟΑ, Ερμής Ζωνιανών και ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, πρότειναν στην αρμόδια Επιτροπή Κυπέλλου Γ’ Εθνικής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οι Κρητικές ομάδες να αναμετρηθούν μεταξύ τους στις πρώτες φάσεις του θεσμού για οικονομικούς λόγους, αποφεύγοντας τις μετακινήσεις εκτός νησιού, κάτι που αναμένεται να γίνει δεκτό από την ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ αρχικά, απέστειλε γραπτώς το αίτημά της το πρωί της Πέμπτης (30/9) και στη συνέχεια το ίδιο έκαναν και οι διοικήσεις ΠΟΑ, Ερμή Ζωνιανών και Εργοτέλη, οι οποίες απέστειλαν έγγραφα στην ΕΠΟ με τα οποία αιτούνται να δημιουργηθεί “άτυπα” ένας Κρητικός “όμιλος” προκειμένου να αποφευχθούν “άσκοπες” όπως τις χαρακτηρίζουν μετακινήσεις των ομάδων του Νησιού όπως και των υπολοίπων Νομών ομάδων που συμμετέχουν στον 4ο όμιλο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, παρόμοιο αίτημα εστάλη και από τις ομάδες της Ρόδου, με τον Ιάλυσο και την ομώνυμη ομάδα να αναμετριούνται μεταξύ τους εφόσον το αίτημα γίνει δεκτό από την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ.

Μάλιστα ο Ιάλυσος απάντησε θετικά στο ζήτημα αυτό και αυτό που απομένει είναι να βγει…ο γηπεδούχος. Βέβαια, θετικές με τις παραπάνω κινήσεις είναι και οι ομάδες της Αττικής που θα αποφύγουν για την.. ώρα τα επιπλέον ταξίδια σε νησιά.

Θα βρει στο δρόμο του τη Ρόδο για το Κύπελλο της Γ΄Εθνικής ο Ιάλυσος (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Θα βρει στο δρόμο του τη Ρόδο για το Κύπελλο της Γ΄Εθνικής ο Ιάλυσος (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή