Συνεχίζουν δυναμικά οι Ακαδημίες του Άθλου

Συνεχίζουν δυναμικά οι Ακαδημίες του Άθλου

Συνεχίζουν δυναμικά οι Ακαδημίες του Άθλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 128 ΦΟΡΕΣ

Περιμένουν παιδιά από 7 ετών και πάνω για να ξεκινήσουν την ποδηλασία και ν’ αθλούνται σωστά με σκοπό στο μέλλον να έχουν συμμετοχή σε αγώνες

Οι εξαιρετικές επιδόσεις των παιδιών στις Πανελλήνιες Μέρες Νεολαίας πριν μερικές μέρες στην Αττική γεμίζουν αισιοδοξία τους παράγοντες αλλά και τους προπονητές στις τάξεις του Άθλου, όσον αφορά τη νέα περίοδο.

Η προσπάθεια της ανάπτυξης συνεχίζεται στο σύλλογο, πάντα με μεράκι και αγάπη για το ποδήλατο, θέλοντας όσο γίνεται περισσότερα παιδιά στις ακαδημίες του, προκειμένου να βάλουν πια τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους.

Ήδη μάλιστα, έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τα νέα τμήματα και περιμένουν παιδιά από 7 ετών και πάνω που να ξέρουν ισορροπία στο ποδήλατο ώστε σιγά σιγά να αθλούνται σωστά, προκειμένου να φτάσουν σ’ ένα επίπεδο που θ’ απολαμβάνουν την ποδηλασία και θα συμμετέχουν όποτε χρειάζεται σε αγώνες.

Κάθε Σάββατο στις 9.30 το πρωί οι άνθρωποι του Άθλου περιμένουν τους νέους ποδηλάτες στο χώρο απέναντι από το γυμνάσιο Παραδεισίου, στο παλιό αστυνομικό τμήμα για τις εγγραφές και πληροφορίες προς κάθε ενδιαφερόμενο. Για περισσότερα στοιχεία μπορεί ο καθένας να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Άθλου, Κυριάκο Χατζηδιάκο στο τηλέφωνο: 6974309369.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή