Φιλικό παιχνίδι βετεράνων στις 7 Μαρτίου στη Ρόδο με πρωταθλητές Ευρώπης του 2004

Φιλικό παιχνίδι βετεράνων στις 7 Μαρτίου στη Ρόδο με πρωταθλητές Ευρώπης του 2004

Φιλικό παιχνίδι βετεράνων στις 7 Μαρτίου στη Ρόδο με πρωταθλητές Ευρώπης του 2004

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 370 ΦΟΡΕΣ

Θετικά απάντησε στην πρόταση του συνδέσμου βετεράνων Ρόδου / Διαγόρα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών, για φιλικό παιχνίδι βετεράνων στη Ρόδο στις 7 Μαρτίου 2017.

Όπως ανακοίνωσε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του συνδέσμου, ο γενικός γραμματέας του Ηλίας Βασιλαράκης, η πολυπόθητη απάντηση εστάλη με φαξ στα γραφεία τους, σύμφωνα με την οποία αποδέχονται την πρόσκληση.

Ανάμεσα στους βετεράνους του ΠΣΑΠ που αναμένεται να βρεθούν στη Ρόδο εκείνο το διάστημα, είναι και μερικοί από τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, όπως οι εμβληματικοί αρχηγοί της Εθνικής Ελλάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης και Γιώργος Καραγκούνης, οι οποίοι πρόσφατα είχαν επισκεφθεί τα γραφεία των βετεράνων στο νησί μας.

Οι δύο τους δεσμεύτηκαν ότι θα επιστρέψουν στις 7 Μαρτίου στη Ρόδο, για το φιλικό αυτό παιχνίδι, καθώς και για τα εγκαίνια των γραφείων και του μουσείου του Συνδέσμου Βετεράνων Ρόδου / Διαγόρα που θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα.

Άλλωστε η συγκεκριμένη ημερομηνία έχει έναν ακόμη συμβολισμό, καθώς την ίδια ημέρα θα εορτάζεται όπως κάθε χρόνο η Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή