Ξανά το «Junior Open» στη Ρόδο

Ξανά το «Junior Open» στη Ρόδο

Ξανά το «Junior Open» στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 139 ΦΟΡΕΣ

Πάνω από 240 τενίστες και τενίστριες από τα Δωδεκάνησα συμμετέχουν στη διοργάνωση του ΡΟΑ στις εγκαταστάσεις του στο «Έλλη» και το Καρακόνερo

Συνέχεια σήμερα και αύριο στους αγώνες του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης για το Πρωτάθλημα Αιγαίου «JUNIOR OPEN» με πάνω από 240 συμμετοχές αθλητών κι αθλητριών από τα Δωδεκάνησα, στις εγκαταστάσεις του στο «Έλλη» και το Καρακόνερο.

Όλοι οι όμιλοι της περιοχής μας, συμμετέχουν σ’ αυτή τη σημαντική διοργάνωση για την ανάπτυξη του τένις, δίνοντας παράλληλα το ερέθισμα και σ’ όσα παιδιά δεν ασχολούνται, ώστε να ξεκινήσουν και να έρθουν πιο κοντά σ’ αυτό.

Η ανακοίνωση από τους διοργανωτές για τους αγώνες:
Ποια μπορεί να είναι η διοργάνωση που τέλος Σεπτεμβρίου σωτηρίου έτους 2016 εν μέσω κρίσης έχει πάνω από 240 συμμετοχές;

Με υποστηρικτές μερικές από τις καλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα Δωδεκάνησα όπως οι ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΝ - ΑΣΠΡΑΚΗΣ, ΔΡΑΚΟΥ ΑΕ, ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΠΑΠΠΟΥ, HIGHLIGHT ΣΠΑΝΟΥ-ΒΛΑΧΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ seaways , BLUESTAR.
Παιδιά από 5 έως 16 ετών μαζεύονται για δεύτερη χρονιά στα γήπεδα του ΡΟΑ σε «Έλλη» και Καρακόνερο για να διαγωνισθούν.

Σε ένα κόσμο που κυριαρχεί η μαζικότητα, ο μιμητισμός, ο φανατισμός και η βία, υπάρχουν κάποιες διοργανώσεις που ξαφνιάζουν ευχάριστα.
Από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και έως την Κυριακή το μεσημέρι τα γήπεδα του ΡΟΑ παίρνουν…φωτιά.

Με συμμετοχές από τους μεγαλύτερους συλλόγους του νησιού όπως οι Ο.Α Πεταλούδων, ΟΑ Αγίου Σουλά, Ροδιακή Ακαδημία Αντισφαίρισης ,τις ακαδημίες του Νίκου Μάγου, του Μπότση Μιχάλη αλλά και τους μεγάλους ομίλους της Κω και της Καλύμνου, ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης ευελπιστεί να στείλει το μήνυμα σε όλους πως η καρδιά του τένις αυτό το σαββατοκύριακο είναι στη Ρόδο.

Σημαντική η στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διοργάνωση καθώς η οικογένεια του τένις έχει δείξει πως και σημαντικές διοργανώσεις ξέρει να κάνει αλλά και στηρίζει την επέκταση της τουριστικής περιόδου, πορεία που σηματοδότησε εδώ και καιρό.

Μια βόλτα από τα γήπεδα στο «Έλλη» και στο Καρακόνερο θα ήταν ίσως ένα πρώτο ερέθισμα για το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει ένας γονιός στο παιδί του "την ενασχόληση με ένα τόσο ωραίο άθλημα".

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα