Καταδικάστηκε η τσιγγάνα που δάγκωσε τον λιμενικό

Καταδικάστηκε η τσιγγάνα που δάγκωσε τον λιμενικό

Καταδικάστηκε η τσιγγάνα που δάγκωσε τον λιμενικό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 401 ΦΟΡΕΣ

Σε φυλάκιση 7 μηνών με αναστολή

Σε φυλάκιση 7 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε χθες από το αυτόφωρο δικαστήριο Ρόδου η αθίγγανη που προχθές επιτέθηκε σε συμπολίτη μας που της έκανε παρατήρηση, ενώ στη συνέχεια όρμησε και δάγκωσε και έναν λιμενικό όταν επιχείρησε να της βάλει χειροπέδες!

Η κατηγορουμένη ενώπιον του δικαστηρίου ισχυρίστηκε ότι την καταδιώκουν και πως συνεχώς βρίσκει τον συγκεκριμένο άνδρα μπροστά της και πως για αυτό και αντέδρασε έτσι.
Ωστόσο το δικαστήριο την έκρινε ένοχη και της επέβαλλε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με τριετή αναστολή.
Το επεισόδιο, εκτυλίχτηκε προχθές λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι μπροστά στα μάτια έντρομων τουριστών που εκείνη την ώρα έμπαιναν στο κρουαζιερόπλοιο «Musica».

Όλα ξεκίνησαν όταν συμπολίτης μας που διατηρεί κατάστημα στην παλιά πόλη, περνώντας από το σημείο που βρίσκονταν η τσιγγάνα ζητιανεύοντας με τα δύο της παιδιά, της έκανε παρατήρηση να φύγει και να σταματήσει να ενοχλεί τους τουρίστες.
Η αντίδραση της αθίγγανης ήταν απίστευτη, αφού σηκώθηκε και όρμησε κατά πάνω του, βρίζοντάς τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο συμπολίτης μας ζήτησε βοήθεια από τους λιμενικούς που βρίσκονταν λίγα μέτρα παραπέρα και τότε η ίδια του έριξε στο πρόσωπο ένα μπουκάλι με νερό! Ο ένας από τους δύο λιμενικούς την ακινητοποίησε και ο δεύτερος της πέρασε χειροπέδες, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για να στείλει στο σημείο την ομάδα ΔΙΑΣ και να γίνει έτσι η σχετική σύλληψη.

Την ώρα που περίμεναν να έρθουν οι αστυνομικοί, η τσιγγάνα αιφνιδιαστικά κινήθηκε στο μέρος του λιμενικού και τον δάγκωσε στο χέρι!

Ο λιμενικός αντέδρασε ψύχραιμα και την απομάκρυνε με ήπιο τρόπο, όπως περιέγραψαν μιλώντας στη «Ροδιακή» αυτόπτες μάρτυρες. Στη συνέχεια, η τσιγγάνα μεταφέρθηκε στο αστυνομικό Τμήμα Ρόδου ενώ ο λιμενικός στο νοσοκομείο για να γίνουν προληπτικές εξετάσεις.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο