Ο… αισιόδοξος αποχαιρετισμός του Σάκη Σαραφίδη στη Ρόδο

Ο… αισιόδοξος αποχαιρετισμός του Σάκη Σαραφίδη στη Ρόδο

Ο… αισιόδοξος αποχαιρετισμός του Σάκη Σαραφίδη στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 215 ΦΟΡΕΣ

Ο πρόεδρος του συλλόγου βρέθηκε χθες στα αποδυτήρια, ανακοίνωσε την παραίτησή του από το Δ.Σ. και διαβεβαίωσε τους παίκτες για μία καλύτερη επόμενη μέρα

Την αλλαγή σελίδας που επίκειται στα διοικητικά της Ρόδου την επόμενη Τετάρτη επιβεβαίωσε χθες ο πρόεδρος του συλλόγου Σάκης Σαραφίδης, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές λίγη ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης.

Αφού ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεργασία, ευχόμενος καλή επιτυχία στη συνέχεια της φετινής χρονιάς, ο κ. Σαραφίδης αφ’ ενός ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία, αφ’ ετέρου δε διαβεβαίωσε τους πάντες πως η νέα διοίκηση που θα αναδειχθεί, θα αποτελείται από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και απόλυτα ικανούς να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, με σκοπό τα «ελάφια» να εξοικειωθούν με το συνθετικό τάπητα που θα συναντήσουν στο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με την Προοδευτική.

Εκτός αποστολής θα μείνει ο τιμωρημένος Ανδρίκος και ο ανέτοιμος Παπαδόπουλος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τσαμπίκου Στάτη. Ο νεαρός μέσος συγκρούστηκε με συμπαίκτη του και τραυματίστηκε στον έσω πλάγιο.

Η σημερινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, ενώ η προετοιμασία ενόψει Προοδευτικής θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με χαλάρωμα.

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»